Πανζουρλισμός στο ξενοδοχείο της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εκατοντάδες φίλαθλοι υποδέχθηκαν την ομάδα (vid)

Πανζουρλισμός στο ξενοδοχείο της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εκατοντάδες φίλαθλοι υποδέχθηκαν την ομάδα (vid)

Sportal newsroom 23:05 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 16.05.2024

Μία... καυτή υποδοχή ετοίμασαν οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στους παίκτες, εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Διψασμένοι» για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που προσπαθούν να δείχνουν συνεχώς με έμπρακτο τρόπο. Αυτό ακριβώς, λοιπόν, έκαναν και τη Δευτέρα (29/4), λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς για τα playoffs της Euroleague.

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας του «λαού» έχουν κάνει απόβαση στο Βελιγράδι. Μάλιστα, οι ίδιοι υποδέχθηκαν τους παίκτες στο ξενοδοχείο, αποθεώνοντας μάλιστα και τον Μπόνζι Κόλσον, ο οποίος έγινε... ένα μαζί τους.

Η Euroleague επέβαλλε βαρύ πρόστιμο σε Αταμάν και Παναθηναϊκό AKTOR

Μεγάλα χρηματικά πρόστιμα επέβαλλε η Euroleague στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Εργκίν Αταμάν, για ότι συνέβη στα δυο πρώτα παιχνίδια των playoffs που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, την επόμενη ημέρα του Game 1 στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και μόλις ένα 24ωρα πριν το Game 2 ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέλυσε τις φάσεις για τις οποίες είχε παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Εργκίν Αταμάν εστίασε σε αρκετές περιπτώσεις, όπου η ομάδα του αδικήθηκε και αυτό το αποτύπωνε με καρέ στο βίντεο.

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όταν παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών, με τα συναισθήματα των εκατομμυρίων φιλάθλων του, με τα χρήματα που επενδύει, ο Παναθηναϊκός χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και πολεμάει μέχρι τέλους».

Έπειτα από μερικά 24ωρα και έχοντας καταλαγιάσει η ατμόσφαιρα και η ένταση η Euroleague επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ για την ανάλυση video του Αταμάν για τη διαιτησία, ενώ με 30.000 ευρώ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Ακόμη, η Euroleague επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Εργκίν Αταμάν για μη συμμόρφωσή του με τις υποχρεώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των μέσων ενημέρωσης πριν από το Game 2 των playoffs.