Πανέτοιμος για την τρίτη μάχη με τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός AKTOR - Τα δεδομένα για τον Αταμάν

Πανέτοιμος για την τρίτη μάχη με τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός AKTOR - Τα δεδομένα για τον Αταμάν

Ηλίας Λαλιώτης 21:24 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 16.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση σε φουλ ρυθμούς το βράδυ της Δευτέρας (29/4) στο βοηθητικό της Stark Arena πριν το Game 3 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έτοιμος για μια μεγάλη πρόκληση είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος θέλει να αντιδράσει ακόμα πιο δυναμικά μετά την ισοφάριση του αρχικού... σοκ που υπέστη στο Game 1 των playoffs.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη Μ. Τρίτη (30/4, 20:00) και Μ. Πέμπτη (2/5, 21:45) έχοντας ως αρχικό στόχο τη νίκη στο πρώτο από τα δύο ματς και ιδανικό σενάριο να γυρίσουν στην Αθήνα έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το φετινό Final Four στο Βερολίνο.

Στη χειρότερη περίπτωση θέλουν να φέρουν τη σειρά πίσω στην Αθήνα και το κατάμεστο ΟΑΚΑ για το Game 5.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) στο Βελιγράδι έχοντας 14 παίκτες στην αποστολή (εκτός από τους 12 που έπαιξαν στο Game 2 και οι Μωραΐτης, Σαμοντούροβ).

Η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος πήγε για εξετάσεις στην Ισπανία μετά το πρόβλημα που τον άφησε εκτός από το δεύτερο παιχνίδι και όπως επιβεβαίωσε ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζεται για τα δύο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τούρκος τεχνικός και οι παίκτες του προπονήθηκαν για τελευταία φορά σε φουλ ρυθμούς πριν το Game 3, στο βοηθητικό της «Stark Arena» το βράδυ της Δευτέρας (29/4), χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Ο Αταμάν καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να καλύψει το κενό του Ερνανγκόμεθ. Πιθανότατα με τον τρόπο που το έκανε και στο Game 2, δηλαδή με τον Ντίνο Μήτογλου να παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να βγάζει μερικά λεπτά στη συγκεκριμένη θέση. Αν χρειαστεί υπάρχει και η περίπτωση του Μαντζούκα, ο οποίος βέβαια δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα εδώ και μερικούς μήνες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε για λίγο και κάποιο σχήμα με Λεσόρ και Αντετοκούνμπο ταυτόχρονα στο παρκέ.

Σημαντικό επίσης για τον Τούρκο τεχνικό είναι να ελέγξει η ομάδα του τα ριμπάουντ και τον ρυθμό του αγώνα.

Οι δύο αγώνες θα γίνουν στη «Χάλα Πιονίρ», μιας και την Τετάρτη η Παρτιζάν έχει αγώνα για την ABA League στη Stark Arena.