Γιατί ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αγωνιστεί στo «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι και όχι στην «Beogradska Arena»

Γιατί ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αγωνιστεί στo «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι και όχι στην «Beogradska Arena»

Ηλίας Λαλιώτης 08:28 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 17.05.2024

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα διεξαχθούν στη γνωστή ως «Χάλα Πιονίρ».

Αποστολή στο Βελιγράδι

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) στο Βελιγράδι, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ισραήλ σήμερα (30/4, 20:00) και τη Μ. Πέμπτη (2/5, 21:45) έχοντας ως αρχικό στόχο τη νίκη στο πρώτο από τα δύο ματς και ιδανικό σενάριο να γυρίσουν στην Αθήνα έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το φετινό Final Four στο Βερολίνο. Στη χειρότερη περίπτωση θέλουν να φέρουν τη σειρά πίσω στην Αθήνα και το κατάμεστο ΟΑΚΑ για το Game 5.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στo «Aleksandar Nikolić Hall», την πασίγνωστη «Χάλα Πιονίρ» και όχι στη «Beogradska Arena» (πρώην Stark Arena), όπου διεξήχθη και το Final Four του Basketball Champions League το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά με το γεγονός ότι σήμερα αγωνίζεται και η Παρτιζάν με την Μπουντούτσνοστ για τα ημιτελικά της ABA League.

Με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο γήπεδο να μην είναι διαθέσιμο και έτσι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 και το Game 4 στο πιο παλιό «Aleksandar Nikolić Hall».