Γιαννακόπουλος: «Δίκαιη η απόφαση του πρωθυπουργού – Μην εξομοιώνετε την προσπάθεια τη δική μου και των Αγγελόπουλων με ποδόσφαιρο και βόλεϊ»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Δίκαιη η απόφαση του πρωθυπουργού – Μην εξομοιώνετε την προσπάθεια τη δική μου και των Αγγελόπουλων με ποδόσφαιρο και βόλεϊ»

Sportal newsroom 17:56 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 11.12.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω Instagram για την απόφαση της κυβέρνησης και εξήγησε γιατί είναι δίκαιο να μην εφαρμοστεί το μέτρο και στο μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τοποθετηθεί αρχικά για τα όσα αποφάσισε η κυβέρνηση, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει δίκαιο το μέτρο, ενώ με νέα του τοποθέτηση μέσα από τα social media εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είναι δίκαιο να μην εφαρμοστούν οι αποφάσεις και στο μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε instastory ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 

«Γιατί ούτε κωλοτούμπας είμαι ούτε κοιτάζω μόνο συμφέρον μου που είναι το μπάσκετ. Αρχικά η απόφαση είναι δίκαια, γιατί εάν ο Ολυμπιακός είχε εκτίσει την ποινή του σε αυτό το διάστημα, θα ήταν χάρη για τον Ολυμπιακό γιατί θα ήταν όλα κλειστά. Είναι λοιπόν σημαντικό αυτό, γιατί έχουμε και πρωθυπουργό που είναι Ολυμπιακός και πήρε μια απόφαση δίκαια.

Εμείς έχουμε φτιάξει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Θα ήταν άδικο να έχουμε κεκλεισμένων και στο μπάσκετ. Η βία στα γήπεδα, ξεκινάει από το ποδόσφαιρο. Πού έχουν γίνει τα περισσότερα επεισόδια; Στο ποδόσφαιρο και από εκεί οι οπαδοί τα μεταφέρουν στα άλλα αθλήματα. Δεν υπήρχε παλαιότερα βία στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Είναι πολύ σωστό λοιπόν το μέτρο να αφορά το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει πάρει διαρκείας και θα πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό και ο Ολυμπιακός, μπράβο του, έχει δημιουργήσει και εκείνος πλέον μπασκετικό κοινό με ατελείωτα sold out. Έκαναν ένα ντέρμπι στο οποίο είχαμε... τρίχες, μόνο κάτι μικροπράγματα εκτός γηπέδου. Ένας αγώνας που δεν άνοιξε μύτη και μπράβο τους. Και την προσπάθεια που κάνω και εγώ και οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν πρέπει να εξομοιωθεί με οτιδήποτε γίνεται σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ.

Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Είναι δικαίωμά μου να λέω την άποψή μου και δικαίωμά σας να διαφωνείτε».

Αυτά τα χαμόγελα δεν αξίζουν καμία «τιμωρία» για τα μάτια του κόσμου...

Αυτά τα χαμόγελα δεν αξίζουν καμία «τιμωρία» για τα μάτια του κόσμου...

Η επιφανειακή λύση που συζητιέται από μια ακόμα κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, όπως είναι αυτό της οπαδικής βίας, εκτός από ανούσια θα είναι και κατάφορα άδικη. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }