Αποκαλυπτικός ο Τσους Ματέο για Ταβάρες και Χεζόνια

Αποκαλυπτικός ο Τσους Ματέο για Ταβάρες και Χεζόνια

Sportal newsroom 12:00 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 11.12.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, μίλησε για το παρόν και το μέλλον των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εντυπωσιάσει όλη την μπασκετική Ευρώπη με την εικόνα της τόσο στη Euroleague, όσο και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με το πλούσιο ρόστερ, παίζει ολοκληρωτικό μπάσκετ και τούτη τη στιγμή μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.

Και οι παίκτες της; Είναι λογικό να απασχολούν και να γίνονται θέμα συζήτησης για πολλά media και πολλούς παράγοντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ιδιαίτερα όσοι έχουν συμβόλαια τα οποία ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες.

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε δύο παίκτες των 3 εκατομμυρίων και το Twitter πήρε «φωτιά» με Μίτσιτς, Ταβάρες και... Βεζένκοφ (pics)
EUROLEAGUE

15:32 - 28.11.2023

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε δύο παίκτες των 3 εκατομμυρίων και το Twitter πήρε «φωτιά» με Μίτσιτς, Ταβάρες και... Βεζένκοφ (pics)

Η υπόσχεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφερε... πανικό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν την κουβέντα για τους παίκτες που εννοούσε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ με τους Βασίλιε Μίτσιτς, Έντι Ταβάρες και Σάσα Βεζένκοφ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Δύο απ' αυτούς είναι οι Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες. Δύο παίκτες που έχουν απασχολήσει έντονα και την ελληνική αθλητική επικαιρότητα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει αποφασισμένος να κάνει την κίνησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Και για τους δύο.

Μάλιστα, μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δύο μεταγραφές των τριών εκατομμυρίων το ερχόμενο καλοκαίρι, υπήρξαν δημοσιεύματα και στο εξωτερικό πως αυτοί είναι πιθανό να είναι οι δύο σταρς της Ρεάλ Μαδρίτης. Γι' αυτούς μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο, μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας του απέναντι στην Γκραν Κανάρι.

Ο Ματέο δε μίλησε για το μέλλον, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται για το τι ακούγεται, αφού οι παίκτες του είναι ικανοποιημένοι στη Ρεάλ και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε απέξω. Οι παίκτες μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν. Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Όταν μιλάνε για παίκτες της Ρεάλ, αυτό σημαίνει πως κάνουν μια καλή σεζόν και πως θα ήθελαν να έχουν έναν Χεζόνια ή έναν Ταβάρες. Θα πρέπει να ξέρουν και εγώ είμαι σίγουρος γι’ αυτό πως τους αρέσει να είναι στη Ρεάλ, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όπου περνούν καλά με τους συμπαίκτες τους και έχουν μεγάλες βλέψεις».