Η αποθέωση του Γιαννακόπουλου στους Μήτογλου και Γκραντ και το... υπονοούμενο για επέκταση συμβολαίου
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Η αποθέωση του Γιαννακόπουλου στους Μήτογλου και Γκραντ και το... υπονοούμενο για επέκταση συμβολαίου

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:08 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 18.11.2023

Μετά από μία πολύ παραγωγική εβδομάδα στην EuroLeague ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ένοιωσε ενθουσιασμό για τη συνολική προσπάθεια της ομάδας, αλλά επέλεξε να εκφραστεί μέσω κοινωνικών δικτύων για δύο συγκεκριμένους παίκτες. Τον Ντίνο Μήτογλου και τον Τζέριαν Γκραντ τους οποίους αποθέωσε και μάλιστα -με τον τρόπο του- άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο άμεσα ο Αμερικανός να υπογράψει επέκταση συμβολαίου.

Την τρίτη του σερί νίκη στη φετινή σεζόν της EuroLeague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Βίρτους Μπολόνια με 90-76 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της διοργάνωσης και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 5-4. 

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν για ακόμη ένα ματς εξαιρετικός, κατέγραψε ένα ακόμη double double και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Απίθανη εμφάνιση κι από τον Τζέριαν Γκραντ, που ήταν... παντού στο γήπεδο. Σκόραρε, μάρκαρε και χάρισε και το highlight της αγωνιστικής

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποθέωσε τους δύο προαναφερθέντες μέσω αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρωί του Σαββάτου (18/11). 

Αρχικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία πανηγυρική φωτογραφία του Ντίνου Μήτογλου, γράφοντας: «Εάν η φετινή ομάδα είχε πρόσωπο».

Στην περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, «ανέβασε» μία φωτογραφία του και τη συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι θα είσαι κάτοικος ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια που ακολουθούν». Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά αφήνει ξεκάθαρο υπονοούμενο για την πρόθεση του συλλόγου να επεκτείνει το συμβολαίου του. 

O Τσίμα Mονέκε είναι ο ΜVP της 9ης αγωνιστικής - Επικράτησε στο όριο των Πίτερς και Μήτογλου (vid)
EUROLEAGUE

13:18 - 18.11.2023

O Τσίμα Mονέκε είναι ο ΜVP της 9ης αγωνιστικής - Επικράτησε στο όριο των Πίτερς και Μήτογλου (vid)

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ένας παίκτης της Μπασκόνια αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης. Μετά τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, η σειρά είναι του Τσίμα Μονέκε, ο οποίος ήταν καταπληκτικός στη νίκη επί της Βιλερμπάν και κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τους επίσης καταπληκτικούς Άλεκ Πίτερς (Ολυμπιακός) και Ντίνο Μήτογλου (Παναθηναϊκός), που πρωταγωνίστησαν στην ένατη πράξη της EuroLeague.

Ο Γκραντ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «πράσινους» υπογράφοντας μονοετή συμφωνία. Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα κι Ευρώπη, αλλά ο 31χρονος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί κι έτσι η διοίκηση σκέφτεται ήδη την επέκταση της συνεργασίας τους.