Οργή Γιαννακόπουλου για τα επεισόδια, τους διαιτητές και τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Οργή Γιαννακόπουλου για τα επεισόδια, τους διαιτητές και τους παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

Sportal newsroom 00:27 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 16.06.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο Game 4 των τελικών στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την οργή του για τα επεισόδια στις εξέδρες, την στάση των διαιτητών, αλλά και την εικόνα των παικτών του «τριφυλλιού».

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι... γεμάτο. Έπειτα από μια αναμέτρηση που δεν τελείωσε ποτέ και διακόπηκε 2'46'' πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, με το σκορ στο 35-63, οι Πειραιώτες κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές για 14η φορά στην ιστορία τους, κάνοντας παράλληλα το back to back σε κατακτήσεις τίτλων στην Basket League.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά και για τα επεισόδια που οδήγησαν στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να μην κρύβει την οργή του, τόσο για τα επεισόδια, τα οποία και καταδίκασε, ενώ τόνισε πως καταλαβαίνει την ψυχοσύνθεση του κόσμου, βλέποντας τους παίκτες του «τριφυλλιού» να παρατάνε την προσπάθεια, αλλά και τους διαιτητές και αντιπάλους να έχουν ξεκάθαρη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα.

Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών και 3 έως 5 αγωνιστικές ο υπότροπος Παναθηναϊκός!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:25 - 16.06.2023

Κινδυνεύει με αφαίρεση 2 βαθμών και 3 έως 5 αγωνιστικές ο υπότροπος Παναθηναϊκός!

Καταστροφικά είναι όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, καθώς απειλείται με αφαίρεση 2 βαθμών και τουλάχιστον 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, καθώς είναι υπότροπος

Στο μήνυμά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα στο γήπεδο και παλεύω να σταματ΄ξησουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους γκρι να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα. Στην συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να τα παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο στρατόπεδο αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα».

Δείτε το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: