Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ

Επεισόδια και διακοπή στο ΟΑΚΑ

i

©Intime

Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:48 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 15.06.2023

Την απόφαση να διακοπεί οριστικά το game 4 των τελικών της Basket League, Πήραν οι διαιτητές του αγώνα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έριξαν καπνογόνα μέσα στο ΟΑΚΑ, οι ομάδες αποσύρθηκαν και στην αρχή γινόταν λόγος για προσωρινή διακοπή, όμως τελικά τα επεισόδια συνεχίστηκαν και ο αγώνας δεν θα ξαναρχίσει ποτέ...

Άδοξα τέλειωσε το game 4 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη της 3ης περιόδου κι ενώ το σκορ ήταν 35-63 υπέρ των Πειραιωτών, οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν καπνογόνα και πέταξαν αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού. 

Άμεσα η αποστολή των ερυθρόλευκων σηκώθηκε από τον πάγκο και με την προτροπή και των διαιτητών έφυγε προς τα αποδυτήρια. Το αρχικό πλάνο ήταν οι δύο ομάδες να αποσυρθούν μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. 

Το διαιτητικό τρίο ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, τότε οι οπαδοί αγρίεψαν ακόμα περισσότερο κι έκαναν «ντου» προς το παρκέ. Ο πάγκος της γραμματείας καταστράφηκε, αφού το πράγμα έγινε ανεξέλεγκτο και όπως γίνεται αντιληπτό, υπό αυτές τις συνθήκες αγώνας δεν μπορούσε να διεξαχθεί. 

Οι διαιτητές περίμεναν λίγη ώρα ακόμα, η κατάσταση δεν καλυτέρευσε και έτσι πάρθηκε η απόφαση της οριστικής διακοπής. Κατά συνέπεια, αφού αυτό συνέβη με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, τον αγώνα κερδίζει ο Ολυμπιακός ο οποίος κατακτά το δεύτερό του συνεχόμενο νταμπλ!

Tags: