Το απελπισμένο βλέμμα του Λευτέρη Μαντζούκα (vid)

Το απελπισμένο βλέμμα του Λευτέρη Μαντζούκα (vid)

Sportal newsroom 23:19 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 15.06.2023

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Game 4 των τελικών της Basket League, με την αντίδραση του Λευτέρη Μαντζούκα κατά τη διάρκεια της διακοπής να λέει τα... πάντα!

Η εικόνα του Παναθηναϊκό ήταν πολύ μακριά από το επιθυμητό επίπεδο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου των «πράσινων» που έριξε αντικείμενα στο παρκέ, προκαλώντας τη διακοπή του Game 4 των τελικών της Basket League, 2'46'' πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η απογοήτευση στο «πράσινο» στρατόπεδο ήταν έκδηλη, καθώς οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη, με την αντίδραση του Λευτέρη Μαντζούκα κατά τη διάρκεια της διακοπής να λέει τα... πάντα.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε βλέμμα παγωμένο και κοιτούσε τα όσα συνέβαιναν με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του για όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού της Basket League.

Δείτε τις αντιδράσεις των «πράσινων» κατά τη διάρκεια της διακοπής που έλεγαν τα.... πάντα για την κατάσταση των παικτών του Χρήστου Σερέλη: