Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Λαϊκά δικαστήρια στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Χρήστος Τσάλτας 22:44 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 15.06.2023

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά του Game 4 των τελικών, κάτι που έφερε την αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού που... ξέσπασαν στη διάρκεια του δευτέρου μέρους.

Στο Game 4 των τελικών της Basket League o Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακλουθήσει τον ρυθμό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με την διαφορά να.. εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους.

Η κατάσταση ήταν εφιαλτική για τον Παναθηναϊκό, που δεν μπορούσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να μαζέψει τη διαφορά, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τη νίκη, κάτι που προκάλεσε την οργή των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που γέμισε το ΟΑΚΑ ξέσπασε σε αποδικασμίες και συνθήματα κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, δείχνοντας την αποστροφή του σε όσα παρακολουθούσε από τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη, που δεν κατάφεραν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα 2'46' πριν από το τέλος του αγώνα, καθώς οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση για ρίψη καπνογόνων και αντικειμένων προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.