Η ένταση με Μπαρτζώκα και κόσμο (gallery)

Η ένταση με Μπαρτζώκα και κόσμο (gallery)

Χρήστος Τσάλτας 21:48 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 15.06.2023

Πριν από το τζάμπολ του Game 4 των τελικών υπήρξε ένταση μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού και τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Με... ένταση ξεκίνησε ο τέταρτος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε εστία έντασης πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και φιλάθλων του «τριφυλλιού», που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας, ενώ για αρκετά λεπτά υπήρξαν διαβουλέυσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον κομισάριο του αγώνα.

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:12 - 15.06.2023

Μίνι επεισόδιο ανάμεσα στον ΜακΚίσικ και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε μια στιγμή έντασης με την εξέδρα των οργανωμένων όταν βρέθηκε κοντά στον πάγκο της ομάδας του, αλλά η «φωτιά» έσβησε γρήγορα με τον Αμερικανό να απομακρύνεται από το σημείο.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν ρίψεις νερού από την κερκίδα προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, κάτι που έφερε αναστάτωση για αρκετά λεπτά στον ερυθρόλευκο πάγκο.