Το ονειρεμένο σπίτι που ζει η οικογένεια Αντετοκούνμπο: Τι διαθέτει η βίλα των 920 τ.μ. (vid/gallery)

Το ονειρεμένο σπίτι που ζει η οικογένεια Αντετοκούνμπο: Τι διαθέτει η βίλα των 920 τ.μ. (vid/gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:24 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 12.05.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκερ ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο τους παιδί.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βλέπει τα μέλη της οικογένειά του να αυξάνονται. Η σύντροφός του, Μαράια, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας, με τον «Greek Freak» να κάνει την αποκάλυψη μέσω των social media, γράφοντας χαρακτηριστικά «Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, γεννήθηκε ο γιος τους, Liam Charles Αντετοκούνμπο και ένα χρόνο αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ο μικρότερος Maverick Shai Αντετοκούνμπο.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο τα τελευταία χρόνια στεγάζει την ευτυχία τους σε ένα πολύ όμορφο σπίτι. Η πολυτελής βίλα, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τ.μ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το μπλοκ της χρονιάς στον Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
NBA

21:51 - 11.05.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το μπλοκ της χρονιάς στον Λεμπρόν Τζέιμς (vid)

Το φίλαθλο κοινό του NBA κλήθηκε να αναδείξει τις καλύτερες φάσεις της σεζόν και έδωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο την πρώτη θέση στα μπλοκ της χρονιάς, για μια τάπα του στον Λεμπρόν Τζέιμς.

Το ονειρεμένο σπίτι της οικογένειας Αντετοκούνμπο είναι πολύ φωτεινό, έχει μεγάλους χώρους, ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η διακόσμηση της πολυτελούς βίλας είναι minimal και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και το μπεζ. 

/printscreen
/printscreen
/printscreen

Στο video που ακολουθεί θα δείτε περισσότερα πλάνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκερ ανυπομονούν να κρατήσουν σε μερικούς από τώρα στην αγκαλιά τους το τρίτο τους παιδάκι φτιάχνοντας τη δική τους κορυφαία πεντάδα! 

Θυμίζουμε ότι για πέμπτη διαδοχική σεζόν ο «Greek Freak» βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν, ενώ επιλέχθηκε συνολικά για έβδομη φορά σε All-NBA team, καθώς στο παρελθόν ήταν δύο φορές μέλος στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της λίγκας.