Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με το απόλυτο των ψήφων στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με το απόλυτο των ψήφων στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ!

Χρήστος Τσάλτας 08:15 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 11.05.2023

Για μία ακόμα σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ, με τον Greek Freak να... σαρώνει στην ψηφοφορία έναντι των αντιπάλων του στη λίγκα.

Με τους Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφερε να πάει μακριά τη φετινή σεζόν, καθώς οι Μαϊάμι Χιτ αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να προσθέσει ακόμα μια διάκριση στη συλλογή του, καθώς επιλέχθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στο ΝΒΑ.

Μαζί με τον ηγέτη των Μπακς η κορυφαία πεντάδα απαρτίζεται από τους Τζοέλ Εμπίντ, Τζέισον Τέιτουμ, Λούκα Ντόντσιτς και Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Από τη σεζόν 2018-19, όταν και αναδείχθηκε για πρώτη φορά MVP στο ΝΒΑ, ο χαρισματικός άσος παραμένει σταθερό μέλος της κορυφαίας πεντάδας της λίγκας, με τις εμφανίσεις του να «μιλούν» από μονές τους.

Ο Γιάννης όμως ξεχώρισε στην ψηφοφορία για έναν ακόμα λόγο. Ήταν ο μοναδικός παίκτης που επιλέχθηκε παμψηφεί για την πρώτη πεντάδα του ΝΒΑ. Στο σύνολο 500 πόντων ο Greek Freak είχε το απόλυτο, με μια εξέλιξη που δείχνει πως πλέον έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή.

Για πέμπτη διαδοχική σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν, ενώ επιλέχθηκε συνολικά για έβδομη φορά σε All-NBA team, καθώς στο παρελθόν ήταν δύο φορές μέλος στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της λίγκας.

Tags: