Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η κραυγή που «πάγωσε» τους πάντες στο Μιλγουόκι (vids)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / © ss cosmote tv

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η κραυγή που «πάγωσε» τους πάντες στο Μιλγουόκι (vids)

Sportal newsroom 10:32 - 15.02.2023

Όλος ο οργανισμός των Μιλγουόκι Μπακς «πάγωσε» προσωρινά με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα με τους Σέλτικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς. Ο Greek Freak, στην προσπάθειά που έκανε για διείσδυση στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, έπεσε στον Μάικ και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε να πονάει ενώ έβγαλε μία κραυγή «παγώνοντας» τους πάντες. Ωστόσο, σηκώθηκε λίγο αργότερα και τελείωσε τη δουλειά για του Μιλγουόκι (131-125 στην παράταση) που έφτασε τις 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα του NBA.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας σούπερ σταρ ρωτήθηκε για τη φάση του τραυματισμού του. Όπως εξήγησε ο ίδιος δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με παραλίγο τριπλ νταμπλ οδήγησε τους Μπακς στην παράταση στο 131-125 επί των Σέλτικς
NBA

05:22 - 15.02.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με παραλίγο τριπλ νταμπλ οδήγησε τους Μπακς στην παράταση στο 131-125 επί των Σέλτικς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με παραλίγο τριπλ νταμπλ - έχοντας 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ - οδήγησε τους Μπακς στην παράταση στην 11 σερί τους νίκη με το 131-125 επί των Σέλτικς στο Μιλγουόκι.

«Αν είμαι κάτω (στο παρκέ) για 30 δευτερόλεπτα ή για 1 λεπτό, θα είμαι καλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θα είμαι καλά. Πάντα έχω αυτόν τον τρόπο σκέψης. Δεν νιώθω πόνο, απλά βγαίνω εκεί έξω για να απολαύσω το παιχνίδι», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του Μιλγουόκι έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Σέλτικς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Πλέον το μεγάλο ερώτημα που τίθεται για τον Αντετοκούνμπο στην επόμενη μέρα της νίκης επί των Σέλτικς είναι αν θα παίξει στο Σικάγο κόντρα στους Μπουλς. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/2) υπάρχει ακόμη χρόνος και όπως τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του, μάλλον θα καταφέρει να παίξει.