Πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Sportal newsroom 19:25 - 08.06.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τη σύντροφο του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, βρέθηκαν σε σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι για να κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας.

Ιδανικά θα προτιμούσε να μην είχαν ξεκινήσει ακόμα οι διακοπές του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήθελε -αυτόν τον καιρό- να διεκδικεί το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, αλλά ο πρόωρος αποκλεισμός άλλαξε το πρόγραμμά του. Αντ' αυτού, οι Μαϊάμι Χιτ που πέταξαν εκτός αυτόν και τους Μιλγουόκι Μπακς από τον πρώτο γύρο των Play Offs.

Βέβαια, βρήκε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του και αφού απόλαυσε μερικές μέρες στην μαγευτική Χαβάη μαζί με τη λεχώνα σύζυγό του, Μαράια και τα δύο του παιδιά, επέστρεψε στην Ελλάδα. Στα πάτρια εδάφη, θα συνεχίσει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα, το οποίο όμως εμπλουτίζεται και με αγωνιστική δράση. Αρχικά, σε επίπεδο προπόνησης και στη συνέχεια θα μπει σε ρυθμό... Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη.

Φυσικά όμως, ο Greak Freak περνάει χρόνο και με τους δύο γιους τους (Λίαμ, Μάβερικ), αλλά και με την σύντροφό του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ. Κάτι το οποίο φάνηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουνίου, όπου ο Έλληνας σούπερ σταρ πήγε για ψώνια με την οικογένεια του.

Καλωσόρισμα του Γιάννη στον Μέσι με… απειλητική διάθεση: «Τα λέμε!»
NBA

03:16 - 08.06.2023

Καλωσόρισμα του Γιάννη στον Μέσι με… απειλητική διάθεση: «Τα λέμε!»

Είδηση της ημέρας είναι στις ΗΠΑ η συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε κι εκείνος την ευκαιρία να καλωσορίσει τον Αργεντινό, στέλνοντάς του όμως και μήνυμα εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο MLS.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η Μαράια Ρίντλσπριγκερ και ένας από τους δύο γιους τους βρέθηκαν σε σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι για να κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας.