Γκρίφιν: «Μίλησα με τον Γιάννη και θέλει κι άλλο πρωτάθλημα με τους Μπακς» (vid)

Μιλγούκι Μπακς Έιντριαν Γκρίφιν

i

Twitter / Milwakee Bucks

Γκρίφιν: «Μίλησα με τον Γιάννη και θέλει κι άλλο πρωτάθλημα με τους Μπακς» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 20:33 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 06.06.2023

Ο νέος κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, έδωσε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του είπε ότι θέλει και άλλο πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι.

Ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως προπονητής πλέον της ομάδας, ανέλυσε τους στόχους, μίλησε για μεγάλες προσδοκίες και έκανε ειδική αναφορά στον Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι. 

Ο κόουτς Γκρίφιν αρχικά μίλησε για το διάστημα που περίμενε για να αρπάξει μια τέτοια ευκαιρία: «Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την ιδιοκτησία και τον GM της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει κι ευελπιστώ να μη σας απογοητεύσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Μίλησα με αρκετούς παίκτες, κάποιοι βρίσκονται εδώ, είναι ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες: 

«Προετοιμαζόμουν γι’ αυτή την ευκαιρία σε όλη μου την καριέρα. Η προετοιμασία δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος. Έπαιξα με σπουδαίους παίκτες, με προπόνησαν σπουδαίοι προπονητές, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πιστεύω πολύ στην προετοιμασία, είχα σπουδαίους μέντορες. Περίμενα 15 χρόνια γι’ αυτή τη δουλειά. Άξιζε όλο αυτό. Υπάρχουν θεμέλια, υπάρχει σπουδαίο ταλέντο σε αυτή την ομάδα, πρέπει να χτίσουμε. Θα προσφέρω την εμπειρία μου στον οργανισμό, έχουμε μία τεράστια ευκαιρία μπροστά μας».

Αναφερόμενος στις συζητήσεις του με τον Γιάννη, είπε: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, αλλά όλα θα ξεκινήσουν από τη δουλειά. Ξέρω την αξία της σκληρής δουλειάς και αυτό θα κάνουμε από την πρώτη ημέρα. Είδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ταπεινό αλλά και σούπερ παθιασμένο για να πάρει δεύτερο πρωτάθλημα, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με όλους τους παίκτες. Θέλουμε να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι τον Μάϊο και τον Ιούνιο. δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες από τις συζητήσεις μου με τον Γιάννη. Είναι ταπεινός και πεινασμένος. Έχουμε τις ίδιες αξίες και θα είναι διασκεδαστική η συνεργασία μας. Ο Γιάννης είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, έχουμε κι άλλους καταπληκτικούς αθλητές που σε άλλες ομάδες θα ήταν νούμερο 1».