Η αποστομωτική απάντηση του Αντεμπάγιο για την πίεση του Γιόκιτς: «Ζούσα με 12.000 δολάρια τον χρόνο»

Νίκολα Γιόκιτς - Μπαμ Αντεμπάγιο

Η αποστομωτική απάντηση του Αντεμπάγιο για την πίεση του Γιόκιτς: «Ζούσα με 12.000 δολάρια τον χρόνο»

Νίκος Καλαμπάκας 19:46 - 06.06.2023

Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών με τους Ντένβερ Νάγκετς και ο Μπαμ Αντεμπάγιο σε δηλώσεις του για τις «μάχες» με τον Γιόκιτς και το πόσο πιεστικές είναι, έδωσε ένα μικρό μάθημα ζωής.

O Μπαμ Αντεμπάγιο φαίνεται οτι απολαμβάνει τους τελικούς των Χιτ με τους Νάγκετς, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πως αντέχει να παίζει κόντρα στον Νίκολα Γιόκιτς, ήταν αποστομωτικός: «Ζούσα με 12.000 τον χρόνο. Οι τελικοί έχουν πλάκα».

Μπαμ Αντεμπάγιο στο Sportal: «Θέλουμε ακόμα μια νίκη, μείναμε ενωμένοι στα άσχημα»
NBA

12:32 - 22.05.2023

Μπαμ Αντεμπάγιο στο Sportal: «Θέλουμε ακόμα μια νίκη, μείναμε ενωμένοι στα άσχημα»

Οι Μαϊάμι Χιτ απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ και ο Μπαμ Αντεμπάγιο εξήγησε, μέσω του Sportal, τι ήταν αυτό που κράτησε δυνατούς αυτόν και τους συμπαίκτες του σε δύσκολές στιγμές της σεζόν.

Μπορεί οι φίλοι του ΝΒΑ να πίστευαν ότι ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του θα έκαναν παρέλαση απέναντι στο Μαϊάμι, όμως τελικά οι Χιτ ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών με τον Μπαμ Αντρεμπάγιο να σημειώνει 21 πόντους και να μαζεύει 9 ριμπάουντ.

Πολλοί πίστεψαν ότι θα γινόταν έρμαιο στις ορέξεις του Γιόκιτς, όμως ο ίδιος ερωτώμενος για το πως έκανε τέτοια εμφάνιση αντέχοντας απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, ο ίδιος τόνισε:

«Φίλε, έχω ζήσει με 12.000 δολάρια τον χρόνο, μαζί με τη μητέρα μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία από αυτό. Οι τελικοί είναι διασκεδαστικοί».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην εμφάνισή του, είπε:

«Μου αρέσει να διαψεύδω τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο τελικός. Για αυτό ζούμε. Αυτή είναι η ευκαιρία που έχουμε. Αυτή είναι η ευκαιρία που δεν θέλουμε να αφήσουμε να χαθεί. Οπότε το μεγαλύτερο πράγμα για μένα, φίλε, βγαίνω εκεί έξω, παίζω με θέληση. Παίζω με πάθος. Και προσπαθώ να τα αφήσω όλα στο γήπεδο».

Ο Αντεμπάγιο παλιότερα ζούσε με τη μητέρα του σε τροχόσπιτο. Έχει μοιραστεί ανοιχτά την ιστορία του για τα παιδικά χρόνια και τις στερήσεις που αντιμετώπισε. Η απάντησή του για το πόσο υπάρχει πίεση για τους αγώνες, ήταν ένα μάθημα ζωής...