Μπαμ Αντεμπάγιο στο Sportal: «Θέλουμε ακόμα μια νίκη, μείναμε ενωμένοι στα άσχημα»

Αντεμπάγιο - Βίνσεντ

Μπαμ Αντεμπάγιο στο Sportal: «Θέλουμε ακόμα μια νίκη, μείναμε ενωμένοι στα άσχημα»

Χρήστος Τσάλτας 12:32 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 22.05.2023

Οι Μαϊάμι Χιτ απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ και ο Μπαμ Αντεμπάγιο εξήγησε, μέσω του Sportal, τι ήταν αυτό που κράτησε δυνατούς αυτόν και τους συμπαίκτες του σε δύσκολές στιγμές της σεζόν.

Το Game 3 ήταν ένας μονόλογος από πλευράς Χιτ, που έκαναν ό,τι ήθελαν και έφτασαη στη νίκη κόντρα στους Σέλτικς. Το τελικό 128-102 αποτύπωσε πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα έκανε ό,τι ήθελε και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο. 

Κόντρα στις αρχικές προβλέψεις και τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι Χιτ όχι μόνο έμειναν δυνατοί, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι μοιάζουν να είναι ασταμάτητοι, απέναντι στην ομάδα του Τζόε Μαζούλα, που δείχνει ανήμπορη να αλλάξει τον ρου της σειράς.

Παίρνουν... σκούπα οι Χιτ και ετοιμάζονται για τελικούς ΝΒΑ!
NBA

05:49 - 22.05.2023

Παίρνουν... σκούπα οι Χιτ και ετοιμάζονται για τελικούς ΝΒΑ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το κρίσιμο Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής οι Μαϊάμι Χιτ, που διέλυσαν τους Μπόστον Σέλτικς (128-102), έκαναν το 3-0 και απέχουν μια νίκη από την επιστροφή τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Με το αποτέλεσμα του Game 3 η σειρά βρίσκεται στο 3-0 και πλέον στην South Beach θέλουν μόνο μια νίκη, προκειμένου να κλειδώσουν την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ και να διεκδικήσουν το τέταρτο δαχτυλίδι πρωταθλητή στην ιστορία τους. Κάτι που στο ξεκίνημα της post season έμοιαζε ανέφικτο, ομως όπως αποδείχθηκε και στην πράξη, ως τέτοιο δεν το αντιμετώπισαν στο Μαϊάμι.

Η ικανότητα που ανέπτυξαν άλλωστε οι παίκτες του Σποέλστρα ήταν μια και συγκεκριμένη: να μένουν δυνατοί στα δύσκολα και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

«Κοιτάζοντας τη σεζόν που έχουμε κάνει, όλα τα σκαμπανεβάσματα και όλα τα καλά και τα άσχημα που πέρασαν νιώθω ότι το πιο σημαντικό είναι πως μέναμε ο ένας σταθερά κοντά στον άλλο και ο ένας βασίστηκε στον άλλο από το ξεκίνημα έως τώρα», υπογράμμισε ο Μπαμ Αντεμπάγιο απαντώντας στο Sportal στο περιθώριο του post-game των Χιτ, δείχνοντας τη νοοτροπία του συνόλου, η οποία δεν χτίστηκε από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά ήταν αποτέλεσμα σκληρής πολύμηνης προσπάθειας.

To ESPN πιστεύει στην ανατροπή: Δίνει στους Σέλτικς 72% πιθανότητες πρόκρισης
NBA

10:59 - 22.05.2023

To ESPN πιστεύει στην ανατροπή: Δίνει στους Σέλτικς 72% πιθανότητες πρόκρισης

Την ώρα που οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής και ετοιμάζονται για επιστροφή στους τελικούς του ΝΒΑ, το ESPN δείχνει να πιστεύει πιο πολύ στην μεγάλη ανατροπή κι από τους Μπόστον Σέλτικς.

Πλέον, με μια νίκη μακριά από τους τελικούς τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Οι Χιτ θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά άμεσα και για να το κάνουν μόνο ένας δρόμος υπάρχει. «Για να τελειώσουμε τη σειρά θα πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό θέμα και το ζητούμενο», επεσήμανε ο σέντερ της ομάδας της South Beach, που αποτελεί και φέτος τον «βράχο» της άμυνάς τους. Και με τη δική του ενέργεια κια ώθηση η ομάδα του Μαϊάμι ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα, σε μια ονειρική post season.