To ESPN πιστεύει στην ανατροπή: Δίνει στους Σέλτικς 72% πιθανότητες πρόκρισης

Τζέισον Τέιτουμ

To ESPN πιστεύει στην ανατροπή: Δίνει στους Σέλτικς 72% πιθανότητες πρόκρισης

Χρήστος Τσάλτας 10:59 - 22.05.2023

Την ώρα που οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής και ετοιμάζονται για επιστροφή στους τελικούς του ΝΒΑ, το ESPN δείχνει να πιστεύει πιο πολύ στην μεγάλη ανατροπή κι από τους Μπόστον Σέλτικς.

Το τελικό 128-102 στο Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής, ανάμεσαα σε Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα βρίσκεται σε θέση ισχύος, προηγούμενη με 3-0 στη σειρά και αν λάβουμε υπόψιν το παρελθόν των πλέι οφ του ΝΒΑ, τότε θα πρέπει να ετοιμάζουν τα εισιτήριά τους για τους τελικούς του ΝΒΑ, για πρώτη φορά μετά το 2020.

Παρ' όλα αυτά, το ESPN δείχνει πως δεν έχει πειστεί στο 100% από την εικόνα της ομάδας της South Beach, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μπροστά με 3-0 και καμία ομάδα στην ιστορία της λίγκας δεν έχει καταφέρει να γυρίσει σειρά καθώς βρίσκεται πίσω με 3 νίκες.

Παίρνουν... σκούπα οι Χιτ και ετοιμάζονται για τελικούς ΝΒΑ!
NBA

05:49 - 22.05.2023

Παίρνουν... σκούπα οι Χιτ και ετοιμάζονται για τελικούς ΝΒΑ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το κρίσιμο Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής οι Μαϊάμι Χιτ, που διέλυσαν τους Μπόστον Σέλτικς (128-102), έκαναν το 3-0 και απέχουν μια νίκη από την επιστροφή τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Το μεγαλύτερο αθλητικό δίκτυο των ΗΠΑ εξακολουθεί να δίνει ως φαβορί για πρόκριση τους Μπόστον Σέλτικς, που στο 3ο παιχνίδι της σειράς στο Μαϊάμι έδειξαν εικόνα... κατάρρευσης στην άμυνα. Παρ' όλα αυτά το ESPN, με το πέρας του Game 3 δίνει 72% πιθανότητες πρόκρισης στην ομάδα του Τζόε Μαζούλα, παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να καταγράψει νίκη ακόμα στη σειρά, ενώ στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα γίνεται όλο και χειρότερη.

Σε κάθε περίπτωση, το Game 4 της ερχόμενης Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης), θα είναι η τελευταία ευκαιρία των Σέλτικς για την ολική επαναφορά, την ώρα που οι Χιτ, οι οποίοι έχουν χτίσει σημαντικό μομέντουμ, θέλουν να τελειώσουν τους τελικούς Ανατολής και να πάρουν... σκούπα, απέναντι στην ομάδα που τους απέκλεισε από τους τελικούς την περασμένη σεζόν.