Επικό τρολάρισμα του Μπάτλερ στον Χόρφορντ, ζήτησε τάιμ άουτ με τους Χιτ στο +23 (vid)

Επικό τρολάρισμα του Μπάτλερ στον Χόρφορντ, ζήτησε τάιμ άουτ με τους Χιτ στο +23 (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:18 - 22.05.2023

Ο Τζίμι Μπάτλερ έχει διαλύσει τους Μπόστον Σέλτικς, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά στη σειρά των τελικών της Ανατολής, με τον ηγέτη των Μαϊάμι Χιτ να έχει στο στόχαστρο αυτή τη φορά τον Αλ Χόρφορντ.

Το Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής ανάμεσα σε Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς ήταν ένας περίπατος από την πλευρά της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, που έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και έφτασε εμφατικά στο τελικό 128-102. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει μια... ανάσα την ομάδα της South Beach από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Στο παιχνίδι αυτό ο Τζίμι Μπάτλερ δεν χρειάστηκε να ξεπεράσει εαυτόν, όμως τις στιγμές που η ομάδα του τον χρειαζόταν ήταν εκεί. Όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι, κάνοντας μεγάλη ζημιά στους παίκτες του Τζόε Μαζούλα.

Παίρνουν... σκούπα οι Χιτ και ετοιμάζονται για τελικούς ΝΒΑ!
NBA

05:49 - 22.05.2023

Παίρνουν... σκούπα οι Χιτ και ετοιμάζονται για τελικούς ΝΒΑ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το κρίσιμο Game 3 της σειράς των τελικών της Ανατολής οι Μαϊάμι Χιτ, που διέλυσαν τους Μπόστον Σέλτικς (128-102), έκαναν το 3-0 και απέχουν μια νίκη από την επιστροφή τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην τρίτη περίοδο, όταν οι Χιτ βρέθηκαν στο +23, έπειτα από εύστοχο σουτ, ο Jimmy Buckets δεν ξέχασε το τρολάρισμα του Αλ Χόρφορντ στο Game 1, όταν ζητούσε τάιμ άουτ για την ομάδα των Χιτ και απάντησε με τον ίδιο τρόπο, πληρώνοντας τον σέντερ της ομάδας της Μασαχουσέτης με το ίδιο νόμισμα.

Κάτι που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, με τον Μπάτλερ να «διαλύει» πλέον τους Σέλτικς με κάθε τρόπο!