Το τρυφερό post του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του

Το τρυφερό post του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:37 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 24.06.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έχοντας παρέα τους γιους του.

Οι υποχρεώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο μαγικό κόσμου του NBA ολοκληρώθηκαν στα τέλη Απριλίου, όταν οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει από νωρίς φέτος της διακοπές του ο «Greek Freak» με την οικογένειά του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των «ελαφιών» βρίσκεται σχεδόν ένα μήνα στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά δεν έχει σταματήσει τις προπονήσεις του αλλά έχει πολύ περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με τα παιδιά του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το μεσημέρι του Σαββάτου (24/6). Ο «Greek Freak» ανέβασε τρεις φωτογραφίες, όπου κάνουν διάφορες γκριμάτσες. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ως λεζάντα στη συγκεκριμένη ανάρτηση: «οι haters!! #SecondFingerUp 😂😂»

Δείτε εδώ το post του «Greek Freak»: 

Μετά τον Σλούκα «χάνει» και Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική

Τα προβλήματα στην Εθνική ξεκίνησαν πολύ πριν την πρώτη συγκέντρωση, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προστίθεται σε αυτό. Ο σταρ της Εθνικής και των Μιλγουόκι Μπακς ίσως χρειαστεί να ξεκουράσει το ταλαιπωρημένο του γόνατο και να μείνει και εκείνος εκτός Εθνικής, κάτι που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να συμβεί ο Δημήτρης Ιτούδης και το επιτελείο του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταπονήσει πολύ το πόδι του με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στους Μπακς, γεγονός που παίζει ρόλο στην παρούσα φάση, καθώς ο Έλληνας σταρ θέλει να είναι σίγουρος για την υγεία του, πριν ενισχύσει την Γαλανόλευκη.

Ο ίδιος θέλει να παίξει και το έχει δείξει με κάθε τρόπο, όμως η υγεία είναι πάνω από όλα, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε, με την οριστική απόφαση να αναμένεται τις επόμενες ημέρες, πριν γίνουν γνωστές οι κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Το θέμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε να προστεθεί στην, όπως όλα δείχνουν, απουσία του Κώστα Σλούκα, ο οποίος θέλει να ξεκουραστεί και ζήτησε να μείνει εκτός, ενώ την ίδια ώρα, ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστας, είναι επίσης αμφίβολος, καθώς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να κάνει έναν καθαρισμό στο καταπονημένο του γόνατο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Εθνική μας έχει πολλά προβλήματα, πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία της για το Παγκόσμιο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, η Επίσημη Αγαπημένη δεν θα έχει πλήρες ρόστερ, κάτι που απομακρύνει τον στόχο του μεταλλίου.

Ο άνθρωπος που έκανε τον Γιάννη να ξεπεράσει τα όρια είναι ο νέος εγκέφαλος των Ουόριορς
NBA

12:37 - 24.06.2023

Ο άνθρωπος που έκανε τον Γιάννη να ξεπεράσει τα όρια είναι ο νέος εγκέφαλος των Ουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έδωσαν την πιο καίρια θέση για το «χτίσιμο» του ρόστερ τους σε έναν άνθρωπο που έχει... παρελθόν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό δεν απκκέιεται να παίξει ρόλο για ενδεχόμενη κίνηση της ομάδας από την Bay Area για τον Greek Freak.

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης, διασταυρώνεται με τον τέταρτο όμιλο, στον οποίο βρίσκονται η Λιθουανία, το Μαυροβούνιο, το Μεξικό και η Αίγυπτος. Στη β' φάση των ομίλων οι ομάδες κουβαλούν όλα τα αποτελέσματα από την α' φάση, πράγμα που σημαίνει πως κάθε αναμέτρηση έχει τεράστια βαρύτητα.