Χορεύοντας το Stayin' Alive των Bee Gees με στυλ... Τραβόλτα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανανεώνει το ραντεβού για το 2024 (vid)

Χορεύοντας το Stayin' Alive των Bee Gees με στυλ... Τραβόλτα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανανεώνει το ραντεβού για το 2024 (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:18 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 05.01.2024

Από τα ηχεία ακούστηκε η μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του '70 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Δεν ήταν ανάγκη άλλωστε. Χόρεψε με απαράμιλλο στυλ και λίγο αργότερα χρησιμοποίησε το βίντεο που προέκυψε για να εκδηλώσει το πως νιώθει για τον χρόνο που έρχεται...

Κι αφού είχε προηγηθεί η παρουσία του με υψηλά επίπεδα απόδοσης και ένα εντυπωσιακό double double στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο Κλίβελαντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέκτησε το δικαίωμα, λίγες ώρες πριν αποχωρήσει το 2023 και δώσει τη θέση του στο 2024, να πάρει μία βαθιά ανάσα και να εκφραστεί με αυθορμητισμό. 

Αυτό έκανε και η χωρός ήταν ο τρόπος που αποσυμπιέστηκε. Λικνίστηκε λοιπόν, υπό τον ήχο και στον ρυθμό του Stayin' Alive, της γιγάντιας επιτυχίας των Bee Gees και χορεύοντας με το στυλ και την άνεση του Τζον Τραβόλτα

Με χαρακτηριστικές κινήσεις και άρτιο τέμπο ο 29χρονος Ελληνονιγηριανός φόργουορντ έκανε τις φιγούρες του και μάλιστα, ο ίδιος τις ανήρτησε στο επίσημο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα. 

«Σπουδαία νίκη για... κλείσιμο του 2023», έγραψε και έδωσε ραντεβού για το άμεσο μέλλον: «Τα λέμε το 2024»!