Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός παίζει σπουδαία άμυνα - Πρέπει να προσέξουμε τον Φαλ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός παίζει σπουδαία άμυνα - Πρέπει να προσέξουμε τον Φαλ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:33 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 17.05.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Νταϊσόν Πιερ μίλησαν για το παιχνίδι του της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε ετοιμάζονται για μια μάχη στο ΣΕΦ την Παρασκευή (12/4), με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον χεντ κόουτς της τουρκικής ομάδας, να σχολιάζει τα όσα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του στην αναμέτρηση του φαληρικού σταδίου.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού και την κίνησή του χωρίς τη μπάλα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Μουστάφα Φαλ και το παιχνίδι του.

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο στον Πειραιά. Χάσαμε τους δύο τελευταίους αγώνες μας και το σημαντικό για εμάς θα είναι να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη και, το πιο σημαντικό, να δείξουμε ξανά το μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο. Αυτό είναι ο πιο σημαντικός στόχος αυτού του αγώνα πριν από τα play-offs. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη αμυντική ομάδα. Αλλάζει συνεχώς άμυνες και πιέζει τους κοντούς παίκτες, δυσκολεύοντας έτσι τα πράγματα για τους αντιπάλους τους. Πρέπει να προσέχουμε την κινητικότητα του αντιπάλου μας με και χωρίς μπάλα, καθώς και τις δραστηριότητες κάτω από το χείλος των ψηλών παικτών τους, ειδικά το Φαλ», είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή τον Τζόναθαν Μότλεϊ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σερτάκ Σανλί.

Ο Νταϊσόν Πιέρ από πλευράς του είπε πως «είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Θα είναι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου και θέλουμε να έχουμε καλό ρυθμό σε αυτό το ματς πριν από τα Play-offs. Φυσικά, Ο κύριος στόχος μας θα είναι να φτάσουμε ξανά σε ένα καλό επίπεδο φόρμας».

Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με τον Πίτερς: «Το κάναμε για πλάκα» (vid)
EUROLEAGUE

13:31 - 11.04.2024

Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με τον Πίτερς: «Το κάναμε για πλάκα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (12/4), για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ - Πετρούσεφ, αλλά και για το περιστατικό με τον Άλεκ Πίτερς, δίνοντας... αφοπλιστική απάντηση!