Το βίντεο της χρονιάς: Ο Μπαρτζώκας απάντησε στο «Γ.Τ.Χ.Σ.» του Μητσικώστα με... «Κ.Χ.Κ.Χ.» (vid)

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Μπαρτζώκας απάντησε στο «Γ.Τ.Χ.Σ.» του Μητσικώστα με... «Κ.Χ.Κ.Χ.» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:53 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 24.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αποκάλυψε ότι όχι μόνο βλέπει τα βίντεο του Μητσικώστα με πρωταγωνιστή εκείνον και τις «εκρήξεις» του στον πάγκου του Ολυμπιακού, αλλά «τα απολαμβάνω κιόλας». Επίσης δεν παρέλειψε να δώσει και μία ευχή για... αποκρυπτογράφηση: «Κ.Χ.Κ.Χ».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πρωταγωνιστής στην ευρωπαϊκή σκηνή του μπάσκετ, ως ένας από τους καλύτερους προπονητές της νέας γενιάς. Ίσως ο καλύτερος, καθώς την περασμένη σεζόν ανακηρύχθηκε κορυφαίος όλων στην EuroLeague.

Επίσης, πρωταγωνιστεί και σε δεκάδες viral video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τις αντιδράσεις του και κυρίως με τις έκρυθμες στιγμές του. Προφανώς, και ο Γιώργος Μητσικώστας δεν θα μπορούσε να μην τον έχει συμπεριλάβει στα χιουμοριστικά σκετς που δημιουργεί στην τηλεόραση και στο internet και που αρκετά από αυτά έχουν να κάνουν με τον χώρο του αθλητισμού. 

Προνομιακή θέση στο… μενού του έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος με τον τρόπο του, έχει δώσει ανεξάντλητο υλικό στην εκπομπή. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως ο Μπαρτζώκας αποφεύγει να βλέπει τέτοιου είδους θεάματα. Ίσως και να μην του αρέσουν επειδή τον αφορούν για κάτι που δεν είναι δα και τιμητικό για τον χαρακτήρα του, όπως και ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

Επειδή όμως, έχει χιούμορ και κυρίως έχει προσωπικότητα, όχι μόνο τα παρακολουθεί, αλλά τα απολαμβάνει κι όλας. Και μιας και είμαστε σε γιορτινές μέρες, θέλησε ο ίδιος να απαντήσει στον Μητσικώστα για το βίντεο, γνωστό και ως «Γ.Τ.Χ.Σ», με τα... παραδοσιακά πλέον «γαλλικά» του Μπαρτζώκα. 

Κατ' αρχάς, είπε πως «η αλήθεια είναι πως όλοι στην ομάδα και εγώ προσωπικά παρακολουθούμε τα σκετς που κάνεις και τα περισσότερα είναι πραγματικά απολαυστικά. Γελάω κυρίως με τον εαυτό μου» και ακολούθως θέλησε να δώσει τη δική του ευχή: «Σε εσένα και σε όσους παρακολουθούν αυτά τα βίντεο θα ήθελα να τους πω Κ.Χ.Κ.Χ.». Δηλαδή, «Καλή Χρονιά, Καλά Χριστούγεννα».