Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Είναι σαν να βγήκαμε πρωταθλητές με τα προβλήματα που είχαμε!»

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Είναι σαν να βγήκαμε πρωταθλητές με τα προβλήματα που είχαμε!»

Sportal newsroom 00:28 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:26 - 20.05.2024

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στο Game 5, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποθεώνει την προσπάθεια των παικτών του.

Ένα ακόμα... ερυθρόλευκο έπος στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του κατάφερε να φτάσει στη νίκη σε Game 5, ως φιλοξενούμενος, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο Palau Blaugrana. Σε μια νίκη που τον φέρνει για τρίτη διαδοχική φορά σε Final 4.

Το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήταν άκρως πανηγυρικό, με τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα να δίνουν ακόμα πιο εορταστικό τόνο, καθώς στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του σε όλη τη διάρκεια της σειράς.

Ένας Θρύλος – όνειρο σίγησε τη Βαρκελώνη και ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το Βερολίνο!
EUROLEAGUE

00:00 - 09.05.2024

Ένας Θρύλος – όνειρο σίγησε τη Βαρκελώνη και ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το Βερολίνο!

Τι βραδιά, τι πρόκριση! Ο Ολυμπιακός με τη δεύτερη νίκη του στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά στο Game 5, άφησε στα κρύα του λουτρού την Μπαρτσελόνα (59-63), έκλεισε τη σειρά με 3-2 και έκλεισε ραντεβού στο Final Four του Βερολίνου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κορυφαίος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (10π., 10ρ.), τον ακολούθησε ο καθοριστικός στην 4η περίοδο, Σακίλ ΜακΚίσικ (12π.)

«Με αυτό που κάναμε είναι σαν να κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Είστε όλοι σας πρωταθλητές», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια του Palau Blaugrana προς τους παίκτες του, με το κλίμα να είναι άκρως πανηγυρικό έπειτα από τον θρίαμβο απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 59-63: ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ & θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου!