Ο Παπαγιάννης ξέρει από ντέρμπι, όμως τώρα θα ζήσει και αυτό της Κωνσταντινούπολης - «Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι» (vid)
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ο Παπαγιάννης ξέρει από ντέρμπι, όμως τώρα θα ζήσει και αυτό της Κωνσταντινούπολης - «Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:17 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 28.12.2023

Η πρώτη «μάχη» της Κωνσταντινούπολης για την τρέχουσα σεζόν, ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Φενέρμπαχτσε, αποτελεί και την πρώτη του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος ξέρει από «ντέρμπι αιωνίων», απλώς τώρα θα βάλει στο βιογραφικό του και την μεγάλη κόντρα των δύο ομάδων της Τουρκίας.

Στην Κωνσταντινούπολη μετακόμισε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έχει μάθει μέρος της πόλης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσανατολιστεί με μεγάλη ακρίβεια σε όλα τα σημεία της. Άλλωστε, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο και με πληθυσμό που ξεπερνάει τον συνολικό της Ελλάδας και αγγίζει τα 15 εκατομμύρια. 

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πάνω στο παρκέ όμως, έχει προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα της Φενέρμπαχτσε και στις απαιτήσεις της. Τώρα, θα παίξει το πρώτο του ντέρμπι επί τούρκικου εδάφους. Έχει στο βιογραφικό του εμπειρίες από τα ματς των «αιωνίων» του ελληνικού πρωταθλήματος ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τώρα όμως, θα φιλοξενηθεί αυτός και οι συμπαίκτες του στο Sinan Erden Dome από την έτερη ομάδα της Πόλης, την Αναντολού Εφές και ο αγώνας αυτός αποτελεί το επίκεντρο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague

«Οι παίκτες, όλοι στην ομάδα, ο κόουτς, οι φίλαθλοι ακόμα κι αν συναντήσεις κάποιον έξω στο δρόμο, μπορείς να καταλάβεις πως είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι», είπε ο 27χρονος Έλληνας σέντερ στο mini αφιέρωμα της EuroLeague για το μεγάλο ματς της Τουρκίας. 

Για τη δέκατη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Λεσόρ
EUROLEAGUE

09:17 - 28.12.2023

Για τη δέκατη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Λεσόρ

Στο ΟΑΚΑ επιστρέφει ο Παναθηναϊκός και με την στήριξη του κόσμου του, αλλά και την πιθανή επιστροφή του Ματίας Λεσόρ, ψάχνει την τέταρτη διαδοχική του νίκη. Αντίπαλός του, ο Ερυθρός Αστέρας (28/12, 21:15) του κόουτς Σφαιρόπουλου και του Μίλος Τεόντοσιτς στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο συμπαίκτης του Μελίμ Μαχμούτογλου, ο οποίος έχει παίξει δεκάδες τέτοιου είδους αγώνες επιβεβαιώνει πως «πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα», ενώ ο φορμαρισμένος Σέιν Λάρκιν που ηγείται της Αναντολού Εφές εδώ και μία πενταετία, αυτό που είχε να προσθέσει ήταν πως «είναι ένα από τα πιο έντονα που μπορεί να παίξει κανείς στην Ευρώπη». 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!