Οι Τζαζ έχουν πρόβλημα με τον Τζόρνταν και δεν το κρύβουν

Μάικλ Τζόρνταν

i

©Intime

Οι Τζαζ έχουν πρόβλημα με τον Τζόρνταν και δεν το κρύβουν

Νίκος Καλαμπάκας 18:16 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 21.03.2024

Οι Γιούτα Τζαζ δεν ξεχνούν το περίφημο "the shot" του Μάικλ Τζόρνταν και 26 χρόνια μετά «καρφώνουν» τον πρώην ηγέτη των Μπουλς για τη φάση που είχε σκοράρει μπροστά στον Ράσελ και τους στέρησε ένα πρωτάθλημα.

Πίσω στο 1998 οι Γιούτα Τζαζ διεκδικούσαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους όμως είχαν πέσει πάνω στην περίφημη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς, που με τον Τζόρνταν αρχηγό τους είχαν υποτάξει κάθε αντίπαλο που βρισκόταν στον δρόμο τους.

Στους τελικούς εκείνης της σεζόν, η ομάδα του Σικάγο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με ένα σουτ του Τζόρνταν το οποίο πήρε την ονομασία "The shot". Ο ηγέτης των «ταύρων» είχε σηκωθεί μπροστά στον Μπράιον Ρ΄σελ και 5.2'' πριν το τέλος, είχε γράψει τον επίλογο του αγώνα.

Αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο των Τζαζ θα διεξαχθούν αγώνες στα πλαίσια του March Madness και οι Τζαζ αποκάλυψαν τον κωδικό που έδωσαν στο wifi τους: Αυτός λοιπόν είναι το "Jordan Pushed off", αφού οι Τζαζ τότε είχαν διαμαρτυρηθεί ότι ο mister... 23 είχε κάνει φάουλ στον Ράσελ.

Πολλά χρόνια μετά φαίνεται ότι οι Τζαζ δεν έχον ξεπεράσει εκείνη τη φάση που τους είχε στερήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Δείτε το απίθανο καλάθι του Τζόρνταν στο τέλος του βίντεο: