Οι Καβς νίκησαν στην Ιντιάνα και οι Σίξερς επέστρεψαν στην εξάδα της Ανατολής - Μεγάλο «διπλό» των Νικς στο Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Οι Καβς νίκησαν στην Ιντιάνα και οι Σίξερς επέστρεψαν στην εξάδα της Ανατολής - Μεγάλο «διπλό» των Νικς στο Γκόλντεν Στέιτ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:18 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 19.03.2024

Παρά τις απουσίες οι Καβαλίερς επικράτησαν των Πείσερς στην Ιντιάνα και το αποτέλεσμα αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς. Οι Νικς νίκησαν στο Γκόλντεν Στέιτ με τους Μπράνσον και ΜακΜπράιντ να συνθέτουν τρομερό δίδυμο - Τα αποτελέσματα από τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3), τα highlights και η συνολική κατάταξη του NBA.

Παρά την απουσία του Ντόνοβαν Μίτσελ και του Ίβαν Μόμπλεϊ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη στην Ιντιάνα επί των Πέισερς με 108-103.

Ο Καρίς Λαβέρτ πήρε τον ρόλο του Μίτσελ, εμφανίστηκε στην πρώτη πεντάδα και έβαλε 23 πόντους. Όσους είχε και ο συμπαίκτης του Τζάρετ Άλεν. Οι δυο τους ηγήθηκαν της προσπάθειας των Ιπποτών που πλέον με 43 νίκες και 25 ήττες ακολουθούν τους Μιλγουόκι Μπακς (44-24) και διεκδικούν τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Διότι, η πρώτη είναι εξασφαλισμένοι από τους Μπόστον Σέλτικς που νίκησαν εύκολα τους Ντιτρόιτ Πίστονς (119-94) και πήραν την 54η νίκη τους.

Μένοντας στην ανατολική περιφέρεια, την ήττα των Πέισερς εκμεταλλεύτηκαν οι Σίξερς που επέστρεψαν στην έκτη θέση (που οδηγεί απευθείας στα Play Offs) κι αν παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας θα πρέπει να ανάψουν μία λαμπάδα 188 εκατοστών. Ίση με το μπόι του Ταϊρίς Μάξεϊ.

Ο Τζοέλ Εμπίντ παραμένει εκτός δράσης, οι Σίξερς ελπίζουν πως θα τον έχουν στη διάθεση τους πριν ολοκληρωθεί η regular season, αλλά προς το παρόν ο Μάξεϊ κάνει κουμάντο. Για τρίτο σερί παιχνίδι είχε 30 πόντους και η Φιλαδέλφεια νίκησε τους Μαϊάμι Χιτ με 98-91. Πλέον οι 76ers έχουν ρεκόρ 38-30, οι Πέισερς 38-31 και οι Χιτ 37-31. Γίνεται μεγάλη μάχη και... θα δούμε ποιος θα επιβιώσει.

Μεγάλη κόντρα πάντως, γίνεται και στην κορυφή της Δύσης, εκεί όπου βρίσκονται οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που βέβαια δεν είχαν αγωνιστική υποχρέωση τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3). Είχαν όμως, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς που με τον εντυπωσιακό Άντονι Έντουαρντς νίκησαν στη Γιούτα (114-104) τους Τζαζ και με ρεκόρ 47-21 (το ίδιο με τους Ντένβερ Νάγκετς) βρίσκονται στο Νο 2, αλλά σε απόσταση αναπνοής από το Νο1.

Στο Γκόλντεν Στέιτ, εκεί όπου οι Ουόριορς προσπαθούν να αναρριχηθούν λίγο στην κατάταξη και να μην συμπληρώνουν απλώς την δεκάδα, η... ζεστή πορεία των τελευταίων ημερών ξαφνικά «πάγωσε»! Οι Νικς εμφανίστηκαν στα μέρη τους και με τον Τζέιλεν Μπράνσον να παίζει για μία φορά στο επίπεδο του MVP νίκησαν με 119-112.

Οι Κινγκς με... σωτήρα τον Φοξ νίκησαν στην παράταση τους Γκρίζλις - Επιστρέφει απο μέρα σε μέρα ο Βεζένκοφ (vids)
NBA

08:34 - 19.03.2024

Οι Κινγκς με... σωτήρα τον Φοξ νίκησαν στην παράταση τους Γκρίζλις - Επιστρέφει απο μέρα σε μέρα ο Βεζένκοφ (vids)

O ΝτιΆρον Φοξ στο τέλος της κανονικής διάρκειας έδωσε το... φιλί της ζωής στους Σακραμέντο Κινγκς, που στο έξτρα πεντάλεπτο επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις (121-111). Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε για μία ακόμα φορά, λόγω του τραυματισμού του, αλλά προπονήθηκε κανονικά και σύντομα θα είναι έτοιμος για δράση!

Ο ηγέτης της Νέας Υόρκης είχε 34 πόντους, αλλά δεν θα είχε καταφέρει και πολλά πράγματα αν δεν τον βοηθούσε ο Μάιλς ΜακΜπράιντ, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στο ΝΒΑ που ξεκίνησε στους Νικς το 2021. Αυτή τη φορά είχε 29 πόντους με 6/9 τρίποντα, την ίδια ώρα που ο Στέφεν Κάρι για τους Ουόριορς έβαλε 27 πόντους με 4/13 τρίποντα.