Το «μέχρι τέλους» του Γιώργου Αγγελόπουλου και το γέλιο του αδερφού του (vid)

Το «μέχρι τέλους» του Γιώργου Αγγελόπουλου και το γέλιο του αδερφού του (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 10:40 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 20.05.2023

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό και την πρόκρισή του στον τελικό της Euroleague. Δείτε στο βίντεο τι είπε για τον αγώνα και την ατάκα του για το «μέχρι τέλους», που έκανε τον αδερφό του, Παναγιώτης, να χαμογελάσει πονηρά...

Ο Ολυμπιακός μόλις έχει προκριθεί επί της Μονακό, επιστρέφοντας από το -12 στο ημίχρονο.

Στη μεικτή ζώνη της «Ζαλγκίριο Αρένα» οι πρόεδροι της ομάδας του Πειραιά είναι πανευτυχείς. Περιμένουν υπομονετικά τους παίκτες να τελειώσουν τις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα, ώστε να μιλήσουν κι αυτοί για τα όσα... μαγικά έζησαν λίγα λεπτά πριν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα και ειδικότερα στην τρίτη περίοδο, όταν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 27-2 και συνέτριψαν κάθε επιθετικό και αμυντικό πλάνο των παικτών του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Στη συνέχεια τονίζει ότι ακόμα και οι ίδιοι δεν είχαν αντιληφθεί το τι είχε συμβεί λίγη ώρα πριν μέσα στο παρκέ της Ζαλγκίριο Αρένα.

«Νομίζω ότι δεν το έχουμε αντιληφθεί τι έχει γίνει αυτή τη στιγμή, είναι κάτι φανταστικό», τονίζει αρχικά για να συνεχίσει:

«Πιστεύαμε στην ομάδα αλλά προφανώς υπάρχει ανησυχία, στο μπάσκετ πάντα υπάρχει. Μέχρι τέλους υπάρχει ανησυχία», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον αδερφό του, Παναγιώτη, να ρίχνει ένα πονηρό χαμόγελο όταν άκουσε την ατάκα που έχει χαρακτηρίσει τις ενέργειες του συλλόγου τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δείτε την ατάκα του Γιώργου και την αντίδραση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στο 45:51' του βίντεο: 

Tags: