Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Να τελειώσουμε τη δουλειά - Κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ» (vid)

Η ομιλία του Μπαρτζώκα

i

© Printscreen

Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Να τελειώσουμε τη δουλειά - Κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:13 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 20.05.2023

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Final Four, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες του και ζήτησε να πανηγυρίσουν όταν τελειώσουν τη... δουλειά που ξεκίνησαν τον Οκτώβρη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη κόντρα στη Μονακό (76-72), χάρη σε ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν εμφανίστηκε στο πρώτο 20λεπτο, βρέθηκε στο -12 αλλά όταν αποφάσισε να το κάνει διέλυσε τη Μονακό. Με 27-2 στην τρίτη περίοδο βρέθηκε στο συν 13 κι έκλεισε το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four της Euroleague, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/5, 20:00).

Μετά την σπουδαία πρόκριση, ο προπονητής των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε ψυχραιμία. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα έδωσε τα απαραίτητα συγχαρητήρια για το 27-2 της 3ης περιόδου, ρεκόρ στην εποχή της EuroLeague, ζήτησε να μην υπάρξουν πανηγυρισμοί, καθώς η... δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που είπε στη Μονακό «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»
EUROLEAGUE

08:38 - 20.05.2023

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που είπε στη Μονακό «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό της του Final 4 της Eurolegue και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θριάμβευσε στον ισπανικό «εμφύλιο». Το Sportal ήταν στη Ζαλγκίριο Αρένα του Κάουνας και βρήκε τον Έλληνα φίλαθλο του Ολυμπιακού που «χαιρέτησε» τη Μονακό αλά... Φενέρμπαχτε!

«Συγχαρητήρια για την... απάντησή σας στο δεύτερο ημίχρονο. Αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα, το κλαμπ τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα 20 λεπτά που κυριαρχήσαμε.

Κερδίσαμε με 27-2 στο τρίτο δεκάλεπτο, ρεκόρ για την ιστορία της Euroleague. Η άμυνα που παίξαμε μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Ήταν κάτι αξιοσημείωτο.

Τώρα ας ηρεμήσουμε, κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ, έχουμε δύο μέρες να τελειώσουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη. Συγχαρητήρια παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε, το ίδιο πράγμα ζήτησε από τους συμπαίκτες του και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου λίγο πριν τη λήξη του ματς. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν εκεί όμως, για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ώστε να προσγειώσει άπαντες στην πραγματικότητα. Αυτό γιατί οι Πειραιώτες απέχουν μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου στην Euroleague.

«Δεν πανηγυρίζουμε! Θέλουμε ακόμα μια νίκη», ήταν η αρχηγική ομιλία του «Παπ» προς τους συμπαίκτες του, αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι η ψυχή της ομάδας τη φετινή σεζόν, έχοντας «αγκαλιάσει» τον ρόλο του στον μέγιστο βαθμό.