Τρεις φορές τον γύρο της Γης έκανε η Γκραν Κανάρια τη φετινή σεζόν!

Τρεις φορές τον γύρο της Γης έκανε η Γκραν Κανάρια τη φετινή σεζόν!

Sportal newsroom 01:30 - 28.05.2023

Η Γκραν Κανάρια σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Marca έκανε ταξιδεύοντας τρεις φορές το γύρο της Γης

Τον γύρο της Γης τρεις φορές έκανε τη φετινή σεζόν η Γκραν Κανάρια ταξιδεύοντας, «σπάζοντας» κάθε προηγούμενο ρεκόρ μετακινήσεων! Συνολικά, η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς έκανε 121 χιλιάδες χιλιόμετρα, τη στιγμή που η περίμετρος της Γης είναι 40.075.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους που κατέκτησε το Eurocup ταξίδεψε συνολικά 121 χιλιάδες χιλιόμετρα. Το νούμερο ασύλληπτο αν αναλογιστεί κανείς πως ομάδες του ΝΒΑ, ταξίδεψαν όλη τη σεζόν περίπου 66 χιλιάδες χιλιόμετρα, δηλαδή τα μισά!

«Η σεζόν είναι δύσκολη γιατί η Γκραν Κανάρια είναι εκεί που είναι. Ταξιδέψαμε πολύ. Υπήρχαν πολύ δύσκολα ταξίδια. Έχουμε διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει όλες οι ομάδες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ΝΒΑ» είχε πει κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο προπονητής Γιάκα Λάκοβιτς και πάνω σ’ αυτές τις δηλώσεις έκανε την ανάλυση της η ισπανική εφημερίδα Marca.

Το ρεπορτάζ λοιπόν οδήγησε στο ασφαλές συμπέρασμα πως η Γκραν Κανάρια έχει κάνει φέτος τρεις φορές τον γύρο του κόσμου χρησιμοποιώντας κανονικές πτήσεις και όχι τσάρτερ.