Στις 4 Ιουλίου η ακροαματική διαδικασία στο CAS για τον Ντίνο Μήτογλου

Ντίνος Μήτογλου

i

Μήτογλου / © Intime

Στις 4 Ιουλίου η ακροαματική διαδικασία στο CAS για τον Ντίνο Μήτογλου

Την Τρίτη 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ακροαματική διαδικασία στο CAS για την υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου.

Η ακροαματική διαδικασία του CAS σχετικά με την μείωση της τιμωρίας του Ντίνου Μήτογλου ορίστηκε για την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε τιμωρηθεί με 32 μήνες μακριά από τα παρκέγ ια χρήση απαγορευμένων ουσιών, μία ποινή που ξεκίνησε να μετρά από τις 4 Μαρτίου 2022, όταν δηλαδή έδωσε το δείγμα ούρων μετά από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με την προσπάθεια για μείωση της ποινής να συνεχίζεται

Ο Ντίνος Μήτογλου, μετά την πρωτόδικη απόφαση, αποφάσισε να προσφύγει στο CAS προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία της τελεσίδικης απόφασης για το μέλλον του.

Αυτό συνέβη διότι σε πρώτη φάση η νομική ομάδα που τον εκπροσωπεί θεώρησε πως ενδεχόμενη έφεση στη FIBA θα προκαλούσε μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη της τελικής απόφασης για την τιμωρία και το ακριβές διάστημα αποχής από την δράση.

Έτσι, ο Ντίνος Μήτογλου ελπίζει πως, μετά από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, το CAS θα βγάλει απόφαση σχετικά γρήγορα, ώστε κι ο ίδιος να γνωρίζει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα παρκέ, ώστε να έχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την συνέχεια της καριέρας του.