Η ΑΕΚ βάζει ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ βάζει ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 12:50 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 20.11.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό των Λιοσίων (25/11, 20:15) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με την Ένωση να βάζει ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται, με την Ένωση να στρέφει την προσοχή της στα επόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κι αν σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στον ορίζοντα υπάρχουν δύο κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια με Κινγκ Στσέτσιν και ΠΑΟΚ.

Ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου, απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά», η Ένωση έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με μια ιδιαίτερη παράμετρο. Αυτό γιατί η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη, με την ΑΕΚ να τιμάει με αυτόν τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Mateco, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, το Σάββατο (25/11, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Με απόφαση της Διοίκησης, για το πρόδηλο διακύβευμα της Ημέρας και στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, η είσοδος για τις Γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

Οι Γυναίκες, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα πρέπει να αποστείλλουν το σχετικό αίτημα, με ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αυστηρά έως και την Παρασκευή 24/11, προκειμένου να κατοχυρωθεί η δωρεάν προσέλευσή τους στο Γήπεδο.

Η παρουσία όλων των φίλων της ΑΕΚ, όμως, στην αναμέτρηση αυτή κρίνεται επιβεβλημένη.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013).

Tags: