Η ΑΕΚ βγήκε στο γήπεδο για ζέσταμα 16 λεπτά πριν από το τζάμπολ με Λαύριο

Η ΑΕΚ βγήκε στο γήπεδο για ζέσταμα 16 λεπτά πριν από το τζάμπολ με Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 17:05 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 07.10.2023

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα της στη σεζόν, με τους παίκτες του Ζοάν Πλάθα να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ περίπου ένα τέταρτο πριν παό την έναρξη του αγώνα.

Συνηθίζεται στα παιχνίδια της Basket League οι ομάδες να πατάνε παρκέ περίπου 30 λεπτά πριν από το τζάμπολ ενός αγώνα. Κάτι που έκανε και το Λαύριο στην είσοδό του στο παρκέ του κλειστού των Λιοσίων.

Για την ΑΕΚ όμως τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Κι αυτό γιατί η Ένωση έκανε την εμφάνισή της στο παρκέ 16 λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Κάτι που συνηθίζεται στα παιχνίδια της ACB με τις ομάδες της Liga Endesa να εμφανίζονται στο γήπεδο περίπου 20 λεπτά πριν από την έναρξη ενός αγώνα.

Ο Ζοάν Πλάθα έχει φέρει νέο αέρα με την παρουσία του στην ομάδα και η ισπανική αύρα είναι ευδιάκριτην στην Ένωση σε όλους τους τομείς. Κάτι που ίσχυσε και στην είσοδο της ομάδας στο παρκέ για το τελικό ζέσταμα.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με απουσίες στο παιχνίδι της πρεμιέρας, απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μέξα, καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μπεν ΜάκΛεμορ και Μφιόντου Καμπενγκέλε, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Tags: