Χωρίς ΜάκΛεμορ και Καμπενγκέλε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στην Basket League

Μπεν ΜακΛεμορ

Χωρίς ΜάκΛεμορ και Καμπενγκέλε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στην Basket League

Χρήστος Τσάλτας 16:21 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 07.10.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Ζοάν Πλάθα να μην έχει στη διάθεσή του τους Μπεν ΜάκΛεμορ και Μφιόντου Καμπενγκέλε.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο στην πρεμιέρα της Basket League, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν. Τα προβλήματα και οι απουσίες όμως δεν λείπουν για τον Ζοάν Πλάθα, που θα έχει εκτός δράσης δύο σημαντικά όπλα του.

Οι Μπεν ΜάκΛεμορ και Μφιόντου Καμπενγκέλε δεν βρίσκονται στην 12άδα της Ένωσης. Όσον αφορά τον ΜάκΛεμορ δεν ήρθε έγκαιρα το letter of clearance από την Κίνα και έτσι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τακτοποιούν άμεσα το θέμα.

Σχετικά με τον Καμπενγκέλε, ο Καναδός σέντερ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και έμεινε εκτός μάχης για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα του Κώστα Μέξα.

Η 12άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο: Τίλμνα, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου, Κώττας, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.