Η ΑΕΚ δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να επιλέξει τη νέα φανέλα της

Η ΑΕΚ δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να επιλέξει τη νέα φανέλα της

Χρήστος Τσάλτας 14:54 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 02.06.2023

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να επιλέξει την επίσημη φανέλα της ερχόμενης σεζόν μέσα από ψηφοφορία.

Η ΑΕΚ έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά. Τα ban, την αναζήτηση προπονητή, αλλά και τη σύνθεση του ρόστερ της για τη νέα σεζόν. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, διάθεση για πράξεις και φιλοδοξίες σε όλες τις υποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα η Ένωση καλεί και τους φίλους της ομάδας να πάρουν ρόλο στις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την μελλοντική παρουσία του συλλόγου.  

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι καλούνται να αποφασίσουν στιλιστικά για το πως θέλουν να είναι φανέλα της ΑΕΚ που θα φορεθεί τη σεζόν 2023-2024. Μάλιστα, γι' αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε μία πλατφόρμα στην οποία όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει μέρος. 

Υπάρχουν τρεις επιλογές και ανάμεσα σε αυτές ο κόσμος καλείτε να επιλέξει ποια προτιμά μέχρι τις 6 Ιουνίου στις 21:00, όταν και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ακολούθως οι ψήφοι θα συλλεχθούν θα καταμετρηθούν και το αίτημα της πλειοψηφίας θα γίνει πράξη. Πρόκειται για μία δημοκρατική διαδικασίας που έχουν χρησιμοποιήσει και παλαιότερα οι «κιτρινόμαυροι» για την επιλογή φανέλας.

Tags: