Η ΑΕΚ έδειξε ξανά το ανθρώπινο πρόσωπό της στο ασφαλές κλειστό των Λιοσίων

Κλειστό Άνω Λιοσίων

i

©Intime

Η ΑΕΚ έδειξε ξανά το ανθρώπινο πρόσωπό της στο ασφαλές κλειστό των Λιοσίων

Χρήστος Τσάλτας 22:44 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 22.08.2023

Την ώρα που η περιοχή της Φυλής «δοκιμαζόταν» από τις πυρκαγιές, η ΚΑΕ ΑΕΚ έδειξε για μία ακόμα φορά πως βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους της, φιλοξενώντας κόσμο από τους όμορους δήμους, των οποίων τα σπίτια βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Οι τελευταίες ώρες είναι δύσκολες για την Φυλή, αλλά και για τις γύρω περιοχές. Η μεγάλη φωτιά που έχει πλήξει την περιοχή έχει φέρει πολλά προβλήματα, «δοκιμάζοντας» τις αντοχές πολλών συνανθρώπων μας. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι περιοχές κατά τις οποίες το μήνυμα του 112 ζήτησε εκκένων κατοικιών.

Ανάμεσα σε αυτές και η περιοχή των Άνω Λιοσίων, στην οποία στεγάζεται το κλειστό της ΑΕΚ. Το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε επικίνδυνη περιοχή. Κάθε άλλο, καθώς είναι μακριά από τη φωτιά, ενώ λόγω των γεγονότων των τελευταίων ωρών, πλέον φιλοξενεί και συνανθρώπους μας, τα σπίτια των οποίων δοκιμάζονται από την πύρηνη λαίλαπα.

Μπροστά σε ακόμα μια δοκιμασία, αυτό το καλοκαίρι, κατά το οποίο η χώρα καίγεται απ' άκρη σ' άκρη, η ΑΕΚ έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της, πράττοντας τα... αυτονόητα μπροστά στον ανθρώπινο πόνο. Άνοιξε τις πύλες του κλειστού για να υποδεχτεί συνανθρώπους μας, παρέχοντας όλη την απαραίτητη ασφάλεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Άλλωστε το γήπεδο ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα, ούτε ήταν σε κατάσταση συναγερμού. Κάθε άλλο, με την πράξη της ΑΕΚ να το επιβεβαιώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Tags: