Η Βίρτους έκανε έφεση για την τιμωρία του Τεόντοσιτς
i

Μίλος Τεόντοσιτς / © Intime

Η Βίρτους έκανε έφεση για την τιμωρία του Τεόντοσιτς

Sportal newsroom 15:24 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 01.12.2022

Το ενδεχόμενο ο Σέρβος γκαρντ να παίξει ακόμα και στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (2/12), πόσο μάλλον με τον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα (9/12) είναι… ανοιχτό.

Βάσει καταστατικού η Βίρτους Μπολόνια είχε δέκα μέρες στη διάθεσή της για να κάνει έφεση στην ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού που επέβαλε η Euroleague στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Προφανώς και δεν άφησε ούτε λεπτό να περάσει, αφού έτσι κι αλλιώς η σεζόν τρέχει και οι χρόνοι είναι περιορισμένοι. Άλλωστε οι Ιταλοί παίζουν την Παρασκευή (2/12, 19.00) στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα και την επόμενη εβδομάδα (9/12) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. 

Ο κόουτς Σέρχιο Σκαριόλο έχει προετοιμάσει τη Βίρτους με τη λογική ότι ο 32χρονος γκαρντ ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας και αν εκδικαστεί άμεσα με θετικό πρόσημο για τον ίδιο και την ομάδα του τότε θα έχει μία έξτρα επιλογή. 

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς ο Τεόντοσιτς έχει ακόμα (κάποιες) ελπίδες να επιστρέψει και στο ΣΕΦ για να παίξει με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι η τιμωρία του προέκυψε από την… επίθεσή του στον διαιτητή της αναμέτρησης της Βίρτους απέναντι στην Αναντολού Εφές την προηγούμενη αγωνιστική, όταν τον χρέωσε αρχικά με αντιαθλητικό φάουλ και στη συνέχεια με τεχνική ποινή.