Η μάχη της οκτάδας στην Euroleague πήρε «φωτιά»
i

Euroleague

Η μάχη της οκτάδας στην Euroleague πήρε «φωτιά»

Sportal newsroom 22:58 - 14.03.2023

Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της regular season στην Euroleague, η μάχη για τα εισιτήρια των playoffs έχει «φουντώσει» για τα καλά. Δείτε ποιες ομάδες κυνηγούν μια θέση στην επόμενη φάση.

Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της regular season η μάχη για την είσοδο στα playoffs φουντώνει, αφού οκτώ ομάδες έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σιγά - σιγά σχετικά με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο top 8 της Euroleague. Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος οκτώ αντίπαλοι θα παλέψουν για τρεις θέσεις, ωστόσο κάποιοι έχουν ήδη το προβάδισμα...

Η μάχη της κορυφής όπως φαίνεται θα κριθεί ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι πρώτος και μόνος του στην κορυφή με 20 νίκες. Ακολουθεί με μια λιγότερη η Ρεάλ, ενώ 18 έχουν Μπαρτσελόνα και Μονακό. Αυτοί οι σύλλογοι θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση στην regular season.

Όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας, οι τέσσερίς τους θα έχουν κι άλλους αντιπάλους. Η Φενέρ είναι στις 17 νίκες με έναν αγώνα λιγότερο (υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα την Αρμάνι σε εξ' αναβολής ματς της 24ης αγωνιστικής) και θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο με πλεονέκτημα, ενώ αν συμβούν και τα «τέρατα», ελπίδες έχουν και οι Μπασκόνια, Παρτιζάν, Μακάμπι και Ζαλγκίρις που βρίσκονται στο 15-13. Αυτή η τετράδα ομάδων μαζί με τις Εφές (14 νίκες), Βίρτους και Βαλένθια (από 13) θα κοντραριστούν για το τελευταίο εισιτήριο που οηγεί στο top - 8.

Η βαθμολογία της Euroleague μετά από 28 αγωνιστικές:

Tags: