Μονακό: Εκτός ομάδας ο Μάικ Τζέιμς
i

Euroleague

Μονακό: Εκτός ομάδας ο Μάικ Τζέιμς

Sportal newsroom 17:54 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 14.03.2023

Ο Μάικ Τζέιμς δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Μονακό με απόφαση του προπονητή και της διοίκησης.

Σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο της σεζόν, η Μονακό αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας το μεγάλο της αστέρι, Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει τεθεί σε προσωρινή διαθεσιμότητα, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα. 

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή
EUROLEAGUE

09:56 - 13.03.2023

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τον Λάσο και τη δική του επιστροφή

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού προσέγγισε τον Μάικ Τζέιμς στο twitter για να του πει πως μιας που «ο Λάσο θα είναι προπονητής, θα έρθεις κι εσύ στην ομάδα;». Ο Αμερικανός τον στενοχώρησε εις διπλούν!

Αιφνιδιαστική ήταν η απόφαση της Μονακό να θέσει εκτός ομάδας το μεγάλο της αστέρι, Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος γκαρντ στο παρελθόν έχει δείξει ότι διαθέτει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και ότι δεν συμβιβάζεται εύκολα, κάτι που φαίνεται ότι του στοιχίζει ακριβά... 

Η ομάδα του Πριγκιπάτου την Πέμπτη 16/3 υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια, όμως στην προσπάθειά της να φτάσει στη νίκη επέλεξε να μην έχει μαζί της τον Τζέιμς. Χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις, η Μονακό γνωστοποίησε ότι έχει θέσει εκτός ομάδας τον παίκτη προσωρινά. Όμως δεν αναφέρει καν για πόσο διάστημα και για ποιο λόγο. 

«Η Μονακό ανακοινώνει την προσωρινή αποβολή του Αμερικανού γκαρντ, Μάικ Τζέιμς, για παραβίαση των εσωτερικών κανονισμών του συλλόγου. Ως αποτέλεσμα, ο Μάικ Τζέιμς θα απουσιάσει από τις προπονήσεις καθώς η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την 29η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας», αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της.