Η «μάχη» του ΣΕΦ και ο ισπανικός «εμφύλιος»

Τόμας Ουόκαπ

Η «μάχη» του ΣΕΦ και ο ισπανικός «εμφύλιος»

Νίκος Καλαμπάκας 08:36 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 07.03.2023

Στο ΣΕΦ και την Μαδρίτη στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των φίλων της Euroleague, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ την Μπασκόνια!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ στις 21.00 (NovasportsPrime) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με μοναδικό σκοπό να «σβήσει» την κακή εμφάνιση του στο Μιλάνο και να επιστρέψει στις νίκες.

Αν υπάρχει κάποια ομάδα φέτος που έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στους οπαδούς της στην Euroleague, αυτός είναι αναμφίβολα ο Ολυμπιακός.

Μπλακ: «Είμαστε μια καλοκουρδισμένη μηχανή που πρέπει να τελειοποιηθεί»
EUROLEAGUE

16:54 - 06.03.2023

Μπλακ: «Είμαστε μια καλοκουρδισμένη μηχανή που πρέπει να τελειοποιηθεί»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (7/3) την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Euroleague και ο Ταρίκ Μπλακ στις δηλώσεις του για τον αγώνα επισήμανε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή που απλά ψάχνει το τέλειο.

Οι Πειραιώτες με τις εμφανίσεις τους έχουν αναγκάσει όλη την μπασκετική Ευρώπη να υποκλιθεί μπροστά τους, αφού βρίσκονται στην 1η θέση της κατάταξης, έχοντας νικήσει μάλιστα όλες τις ισπανικές ομάδες εκτός έδρας. Επίτευγμα που δεν είχε γραφτεί ποτέ άλλοτε στην ιστορία των «ερυθρόλευκων», αφού η Ισπανία είναι μια χώρα με παράδοση στο μπάσκετ και ομάδες που βρίσκονται σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης.

Το βράδυ της Τρίτης 7/3, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα καλούνται να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να μην δουν τους Καταλανούς να τους «καβαλάνε» και να τους αφήσουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Στην προσπάθειά τους αυτή, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνιστούν για μια ακόμα φορά σε γεμάτο ΣΕΦ, αφού ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out και για αυτό το ματς!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες στο παιχνίδι.

Στους άλλους αγώνες της βραδιάς, ξεχωρίζει ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, αλλά και η δύσκολη αποστολή της φορμαρισμένης Παρτιζάν στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (7/3)

21.00 / Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (NovaSports prime)

21.00 / Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις Κάουνας (NovaSports start)

21.30 / Βίρτους Μπολόνια - Παρτιζάν (NovaSports 5)

21.30 / Βαλένθια - Αρμάνι Μιλάνο (NovaSports 3)

21.45 / Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια (NovaSports 6)

22.00 / Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν (NovaSports 4)

Το πρόγραμμα της Τετάρτη (8/3)

19.30 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε (NovaSports 4)

21.30 / Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές (NovaSports 5)

22.00 / Μονακό – Παναθηναϊκός (NovaSports prime)

Βαθμολογία