Η Μπασκόνια και οι άλλοι για Ρογκαβόπουλο!

Νίκος Ρογκαβόπουλος

i

© Intime

Η Μπασκόνια και οι άλλοι για Ρογκαβόπουλο!

Γιάννης Πάλλας 17:04 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 23.05.2023

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα αποφασίσει μόλις επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του με τη Μπασκόνια να έχει πλεονέκτημα έναντι της Βιλερμπάν και της Άλμπα Βερολίνου

Μπορεί να έχει πάρει προβάδισμα η Μπασκόνια σε ότι αφορά το θέμα της απόκτησης του Νίκου Ρογκαβόπουλου, αλλά ακόμη η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί!

Χεζόνια σε Γιαμπουσέλε: «Άλλαξες την γαμ...νη σεζόν αδελφέ μου» (vid)
EUROLEAGUE

15:08 - 23.05.2023

Χεζόνια σε Γιαμπουσέλε: «Άλλαξες την γαμ...νη σεζόν αδελφέ μου» (vid)

Αμέσως μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μάριο Χεζόνια πήγε κατευθείαν στον Γκερσόν Γιαμπουσέλε και του εξήγησε πως αν δεν είχε κάνει... μπάχαλο τη σειρά με την Παρτίζαν «δεν θα είμασταν εδώ. Άλλαξες την γαμ...νη σεζόν αδελφέ μου».

Ο διεθνής φόργουορντ που έκανε εξαιρετική σεζόν με την Μερκεζεφέντι (15.4 πόντους και 6.2 ριμπάουντ) είναι πιο κοντά στους Βάσκους, καθώς έχουν τον τρόπο να αξιοποιούν πλήρως το ταλέντο παικτών όπως ο Ρογκαβόπουλος και να τους απογειώνουν επιτυγχάνοντας και μεγάλο τίμημα σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ωστόσο, στο τραπέζι παραμένουν και οι περιπτώσεις της Βιλερμπάν και της Άλμπα Βερολίνου.

Όταν επιστρέψει το επόμενο διάστημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρίσκεται σε pre draft camp στο Σικάγο αναμένεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μετά την σεζόν που έκανε στην Τουρκία με την Μερκεζεφέντι, είναι ώριμος και συνειδητοποιημένος. Δουλεύει σκληρά και θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή με αγωνιστικά κριτήρια, καθώς είναι προφανές ότι σε περίπτωση που επιλέξει την Μπασκόνια θα είναι πιο δύσκολη η μετάβαση του στο υψηλότερο αγωνιστικά επίπεδο της EuroLeague.

Η επιστροφή από τις ΗΠΑ θα δώσει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν και αφορούν το μέλλον του διεθνή φόργουορντ.