H οικογενειακή φωτογραφία των ΜακΚίσικ - Η Mπέριλ και ο Σακίλ σε στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα

H οικογενειακή φωτογραφία των ΜακΚίσικ - Η Mπέριλ και ο Σακίλ σε στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα

Sportal newsroom 09:07 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 25.09.2023

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ή Μακισοπούλου, όπως συστήνεται στα κοινωνικά δίκτυα, ανήρτησε μία οικογενειακή στιγμή: Αυτή, ο Σακίλ και το παιδί τους, σε στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα του σπιτιού.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν είναι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του στον Ολυμπιακό. Δεν αγωνίστηκε στα φιλικά στην Κύπρο, αλλά αργά ή γρήγορα θα ενσωματωθεί, θα μπει σε ρυθμό και θα πατήσει το παρκέ. Προς το παρόν, κολυμπάει και χαλαρώνει στην πισίνα του σπιτιού του. Μαζί με την αγαπημένη του Μπέριλ και το τέκνο τους. 

Η σύντροφος του 33χρονου γκαρντ/φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους -όπως συνηθίζει- μία στιγμή της καθημερινότητάς της. Με ένα κατακόκκινο μαγιό μπικίνι και με τον χαμογελαστό ΜακΚίσικ στο πλευρό της απήλαυσαν το γλυκό βράδυ του Οκτώβρη με την υποσημείωση στην ανάρτησή της να αναφέρει «πίσω στο σπίτι». 

Προφανώς αναφερόμενη στην επιστροφή του αγαπημένου της από την Κύπρο και την σύζευξη της οικογένειας στα γνωστά της λημέρια. Ο βενιαμίν της φαμίλιας, δείχνει επίσης ευτυχισμένος!