Ο Μπραζντέικις «διπλάρωσε» τον ΜακΚίσικ στο τουρνουά της Κύπρου (vid)

Ο Μπραζντέικις «διπλάρωσε» τον ΜακΚίσικ στο τουρνουά της Κύπρου (vid)

Sportal newsroom 16:56 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 24.09.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Λιθουανό άσο να μπαίνει ήδη σε ερυθρόλευκο... κλίμα από την παρουσία του στην Κύπρο.

Έτοιμος να ολοκληρώσει το ρόστερ του με μια σημαντική κίνηση είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις από την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Λιθουανός άσος, έπειτα από μια «γεμάτη» σεζόν στους «πράσινους», στην επιστροφή του στην Ευρώπη, από το ΝΒΑ, συνέβαλε στην πορεία της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας ως την έκτη θέση της τελικής κατάταξης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», στο οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο διεθνής άσος δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει διάλογο με παίκτες του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον οποίο τα είπε σε πολύ καλό κλίμα κατά την κοινή παρουσία τους στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» της Λευκωσίας.

Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, το βίντεο που δημοσίευσε η Ζαλγκίρις στα social media ήταν... προφητικό, καθώς οι εξελίξεις «έτρεξαν» με γοργούς ρυθμούς και τον Μπραζντέικις να ετοιμάζεται πλέον να αγωνιστεί στην ομάδα τυο Πειραιά, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στο πρόσωπο του Μπραζντέικις άλλωστε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναζητούσε έναν παίκτη με εμπειρία Euroleague που θα είναι συνεπής σκόρερ και θα ανταποκρίνεται και στα αμυντικά καθήκοντά του τόσο στην Basket League, όσο και στην Euroleague. Η περίπτωση του διεθνής άσου είχε ξεχωρίσει στο μπλοκάκι του Έλληνα κόουτς, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον πρώην ΝΒΑερ.