Βγήκαν οι... κόμπρες στην Κύπρο - Ο Ολυμπιακός έκανε έκπληξη στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έγινε 30 ετών (vid)
i

printscreen

Βγήκαν οι... κόμπρες στην Κύπρο - Ο Ολυμπιακός έκανε έκπληξη στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που έγινε 30 ετών (vid)

Sportal newsroom 09:37 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 24.09.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έσβησε τα κεράκια για τα τριακοστά του γενέθλια στην Κύπρο και ο Ολυμπιακός του έκανε έκπληξη με μία τούρτα που απεικόνιζε τον διεθνή γκαρντ να κάνει τον πανηγυρισμό της «κόμπρας», τον οποίο έχει εμπνευστεί ο ίδιος και έχει καθιερώσει.

To πρωί της Παρασκευής (22/9) ο Ολυμπιακός με σχετική ανάρτηση και με μία όμορφη ευχή θυμήθηκε τα γενέθλια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Άλλωστε, η είσοδος στα... τριάντα είναι πάντα σημαδιακή για τη ζωή ενός ανθρώπου και ο διεθνής γκαρντ πέρασε αυτό το κατώφλι. 

Το βράδυ της ίδιας μέρας όμως, λίγο μετά το παιχνίδι και τη φιλική νίκη επί της Ζαλγκίρις στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που διεξάγεται στην Κύπρο, όλη η ομάδα επιφύλασσε και μία έκπληξη στον εορτάζοντα. 

Μία τούρτα φιλοτεχνημένη για τον «Λάρυ», με μία γλυκιά επίστρωση γλάσου που σχημάτιζε το πρόσωπό του και τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό της «κόμπρας», έκανε την εμφάνισή της στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή της ομάδας στη Λευκωσία. Ο Λαρεντζάκης συγκινημένος από την πρωτοβουλία των συμπαικτών του και των ανθρώπων της ομάδας έσβησε τα κεράκια, μάζεψε τις ευχές και υποδέχτηκε τα χειροκροτήματα όλων. 

Μέρα δράσης για τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει τη Μπάγερν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
EUROLEAGUE

08:51 - 23.09.2023

Μέρα δράσης για τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει τη Μπάγερν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Για πέμπτη χρονιά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εμφανίζεται, κουβαλώντας μνήμες και ένα συγκινησιακό φορτίο για τον Παναθηναϊκού, που το Σάββατο (23/9, 20:00, Action 24) αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου - Την ίδια μέρα η Αναντολού Εφές θα αγωνιστεί κόντρα στην Παρτίζαν (17:00, Action 24) και την Κυριακή (24/9) οι νικητές θα παίξουν στον τελικό και οι χαμένοι στον μικρό τελικό.

Πλέον, όλη η ομάδα επικεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις (και όχι στις γιορτές), καθώς η παρουσία του Ολυμπιακού στην Κύπρο συνεχίζεται και το Σάββατο (23/9) το πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» τοποθετεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δρόμο του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του.