Ο Λαρεντζάκης μπήκε στα πρώτα... άντα και ο Ολυμπιακός έκανε μία τέλεια ευχή γι' αυτόν

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Ο Λαρεντζάκης μπήκε στα πρώτα... άντα και ο Ολυμπιακός έκανε μία τέλεια ευχή γι' αυτόν

Γιώργος Γαβριλάκης 10:43 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 22.09.2023

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Γιαννούλη Λαρετζάκη ό,τι ποθεί «να του έρθει όπως το φαντάστηκε ή ακόμη καλύτερα» και το έκανε τη μέρα που ο διεθνής γκαρντ της ομάδας έκλεισε τα 30 χρόνια ζωής.

Εκτός από μία αγωνιστική μέρα για τον Ολυμπιακό (παίζει στην Κύπρο με τη Ζαλγκίρις) η 22 Σεπτέμβρη είναι και μία εορταστική, διότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει γενέθλια. Ήρθε στον κόσμο μια μέρα σαν κι αυτή πριν από ακριβώς 30 χρόνια και οι «ερυθρόλευκοι» με σχετική τους ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ευχήθηκαν στον αθλητή τους. 

«Τη μέρα των γεννεθλίων σου, ευχόμαστε ό,τι θέλεις στη ζωή σου να σου έρθει έτσι ακριβώς όπως το φαντάστηκε ή ακόμα καλύτερα», έγραψε στο επίσημο προφίλ της η ομάδα και συνόδευσε τα γλυκά της λόγια με μία... κατακόκκινη φωτογραφία του «Λάρυ». 

O Λαρεντζακης μπήκε λοιπόν, στην τρίτη δεκαετία της ζωής του και ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2020 όταν επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από μία σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Μούρθια. 

Πάντως, τα φετινά του γενέθλιά θα τα περάσει στην Κύπρο και στο παρκέ του γηπέδου της Λεμεσού, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή το βράδυ (22/9, 21:15, Cosmote Sports 4) μαζί με τους συμπαίκτες του τη Ζαλγκίρις Kάουνας στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Μία μέρα αργότερα (Σάββατο 23/9, 19:00), η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο για την ίδια φιλική διοργάνωση την Μακάμπι Τελ Αβίβ