Η Μονακό τρολάρει (ξανά) τον Ολυμπιακό για τον Τζέιμς

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Η Μονακό τρολάρει (ξανά) τον Ολυμπιακό για τον Τζέιμς

Νίκος Καλαμπάκας 17:16 - 21.09.2023

Η Μονακό φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το σίριαλ του καλοκαιριού με πρωταγωνιστές τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται έχει όρεξη να τρολάρει την ομάδα του Πειραιά σε κάθε ευκαιρία.

Το σίριαλ Μάικ Τζέιμς - Ολυμπιακός ολοκληρώθηκε δίχως happy end για τις δύο πλευρές, αφού όσο και να ήθελαν να συνεργαστούν η πρώτη και η τελευταία λέξη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν της Μονακό.

Τελικά η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε να αποδεσμευτεί ο παίκτης και στη συνέχεια να φορέσει τη φανέλα με τον έφηβο στο στήθος και έτσι ο γκαρντ πό τις ΗΠΑ και αυτή τη σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Η Μονακό πάντως φαίνεται ότι απολαμβάνει το θέμα που δημιουργήθηκε, αφού σε κάθε ευκαιρία τρολάρει τον Ολυμπιακό. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι οι Πειραιώτες δεν έκαναν κάποια κίνηση για τον Τζέιμς, απλά όταν η πλευρά του παίκτη εκδήλωσε ενδιαφέρον για συνεργασία, με ανακοίνωσή της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλάει με αθλητές που έχουν συμβόλαιο σε άλλη ομάδα.

Παρ' όιλα αυτά οι Μονεγάσκοι δεν χάνουν ευκαιρία για τρολάρισμα. Η πρώτη φορά που έπιασαν τον Ολυμπιακό στο... στόμα τους ήταν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συγκεκριμένα στον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γερμανία.

Τότε, στον αγγλικό λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, είχαν γράψει «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι πιο γρήγορο: Ο αγώνας των ΗΠΑ με τη Γερμανία ή οι φίλοι του Ολυμπιακού όποτε κάνουμε μια ανάρτηση για τον Μάικ Τζέιμς».

Μερικές εβδομάδες μετά, η Μονακό ξαναχτυπά με... στιχάκι, στο οποίο εμπλέκει ξανά την ομάδα του Πειραιά:

Dribbling past is Kemba Walker,

Bringing star vibes to our locker,

Working hardly on defense,

Terry Tapey is immense.

Shaking baking we got Elie,

Moving smoothly like it’s jelly,

It’s Mike James that many fear,

Oly fans might shed a tear.

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις: Η εικόνα του Τζέιμς στην προπόνηση της Μονακό
EUROLEAGUE

12:18 - 27.08.2023

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις: Η εικόνα του Τζέιμς στην προπόνηση της Μονακό

Ο... εθισμός του Μάικ Τζέιμς με τα social media είναι ξεκάθαρος. Η ιντερνετική του παρουσία είναι τόσο έντονη όσο η παρουσία του στα παρκέ και τώρα που εργάζεται σκληρά με τη Μονακό για μία απαιτητική σεζόν, δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό του, ούτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η μετάφραση:

Ο Κέμπα Ουόκερ είναι φοβερός στη τρίπλα

και έφερε στα αποδυτήριά μας αέρα ενός σταρ

Δουλεύοντας σκληρά στην άμυνα,

Ο Terry Tapey είναι τεράστιος.

Με σκληρή δουλειά, πήραμε τον Έλι,

Κινείται αεράτα σαν να είναι ζελέ,

Είναι ο Μάικ Τζέιμς που πολλοί φοβούνται,

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να ρίξουν ένα δάκρυ.