Το επικό τρολάρισμα της Μονακό στην Μακάμπι περί πανηγυρισμών (pic)

Μάικ Τζέιμς

Το επικό τρολάρισμα της Μονακό στην Μακάμπι περί πανηγυρισμών (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 12:03 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 11.05.2023

Η Μονακό ήταν αυτή που είπε την... τελευταία λέξη στη σειρά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και με το πέρας αυτής απάντησε και στα social media.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μονακό κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague. Μετά το τελικό 97-86 στο Game 5 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ οι Μονεγάσκοι έκλεισαν θέση για το Κάουνας, καθώς στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς θα γίνει η πρώτη γαλλική ομάδα μετά από 26 ολόκληρα χρόνια που θα λάβει μέρος σε Final 4, μετά την Βιλερμπάν, το 1997, έχοντας παράλληλα στόχο να κάνει ό,τι και η Λιμόζ το 1993 στο ΣΕΦ, όταν οι «Λιμουζό» κατέκτηααν το τρόπαιο απέναντι στην Μπενετόν Τρεβίζο.

Η Μονακό με μαγικούς Τζέιμς - Λόιντ πάει στο Κάουνας και θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

23:30 - 10.05.2023

Η Μονακό με μαγικούς Τζέιμς - Λόιντ πάει στο Κάουνας και θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό

Η Μονακό με με εκπληκτική εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς στο πρώτο μέρος και του Τζόρνταν Λόιντ στο δεύτερο επικράτησε (97-86) της Μακάμπι Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό

Την ίδια ώρα όμως οι Μονεγάσκοι δεν ξέχασαν και την αντίδραση της Μακάμπι Τελ Αβίβ μερικές μέρες νωρίτερα. Η «ομάδα του λαού» μετά την εμφατική επικράτηση στο Game 4 είχε κάνει ένα tweet που ανέφερε «Δεν θα υποτιμήσω ποτέ ξανά την Μακάμπι».

Στο Μόντε Κάρλο δεν είχαν ξεχάσει το εν λόγω μήνυμα και μία εβδομάδα μετά «ξαναχτύπησαν» με μια απάντηση-μαχαιριά. «Δεν θα πανηγυρίσω ποτέ τόσο σύντομα», ήταν η απάντηση των Μονεγάσκων, που πλέον ετοιμάζονται για το ταξίδι στο Κάουνας ενόψει του Final 4. Κατάφεραν ωστόσο να... πουν την τελευταία λέξη κόντρα στην Μακάμπι, τόσο εντός παρκέ, όσο και στα social media!