Μπαρτζώκας, Σλούκας, Σπανούλης όλοι στο ίδιο αεροπλάνο - Κι όμως γίνεται!

Γιώργος Μπαρτζώκας και Κώστας Σλούκας

i

©Intime / Sportal

Μπαρτζώκας, Σλούκας, Σπανούλης όλοι στο ίδιο αεροπλάνο - Κι όμως γίνεται!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Κώστας Σλούκας, ο Βασίλης Σπανούλης και σύσσωμες οι ομάδες τους θα βρεθούν στο ίδιο αεροπλάνο για Ρόδο, πράγμα που σημαίνει πως η πρώτη συνάντηση του «Σλούκι Λουκ» με την πρώην ομάδα του θα γίνει στο «Ελ.Βενιζέλος».

Οι ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για το Super Cup της Ρόδου, το οποίο, πριν καν φτάσουν οι ομάδες στο Νησί των Ιπποτών, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, με τον ίδιο να δίνει τα χέρια (για τρία χρόνια) με τον Παναθηναϊκό, κίνηση που έκανε κρότο και δημιούργησε αντιδράσεις. 

Άπαντες περίμεναν πως η πρώτη επαφή του παίκτη με την πρώην ομάδα του θα γινόταν στο παρκέ, όμως το πλάνο του ΕΣΑΚΕ άλλαξε τα δεδομένα, με την συνάντηση να γίνεται πολύ μακριά από τα γήπεδα μπάσκετ. 

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Παναθηναϊκός του Κώστα Σλούκα και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα συναντηθούν στο «Ελ.Βενιζέλος», καθώς θα βρεθούν στο ίδιο αεροπλάνο για Ρόδο, με τον ΕΣΑΚΕ να έχει κανονίσει μια πτήση τσάρτερ και για τις τρεις ομάδες! 

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως από το αεροδρόμιο της Αθήνας κιόλας, το Super Cup θα μας χαρίσει... ιδιαίτερες εικόνες, με την πρώτη συνάντηση του Σλούκα με τον Ολυμπιακό να έχει σίγουρα ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

17:28 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!