Πιο «ζεστό» από ποτέ του Ναν για Ολυμπιακό - Ποια η στάση που κρατούν παίκτης και «ερυθρόλευκοι»

Πιο «ζεστό» από ποτέ του Ναν για Ολυμπιακό - Ποια η στάση που κρατούν παίκτης και «ερυθρόλευκοι»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:35 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 22.09.2023

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του Κέντρικ Ναν, με τον παίκτη να μοιάζει ολοένα και πιο κοντά στην μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στον Πειραιά!

Ο Κέντρικ Ναν φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την θέση «2», με τους Ερυθρόλευκους και τον παίκτη να πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά στον «γάμο».

Ο Ολυμπιακός, με υπομονή και μεθοδικότητα, έχει πλησιάσει την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ακόμα δεν βρήκε αυτό που ήθελε στο NBA, με τα δεδομένα να δημιουργούν αισιοδοξία πως ο παίκτης θα πειστεί να κάνει το ταξίδι. 

Οι Ερυθρόλευκοι, όσο ο Ναν δεν έπαιρνε την απόφαση να κάνει το ταξίδι, εξέτασαν αρκετές επιλογές. Ο Ναν όμως ήταν πάντα το πρώτο όνομα της λίστας, καθώς παίκτες με το ταλέντο του και την ποιότητά του δεν βρίσκονται εύκολα, ακόμα και αν βρίσκονται σε «κοιλιά». 

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κομβικές για την υπόθεση, καθώς στον Ολυμπιακό θέλουν άμεσα να κλείσει το κενό στο ρόστερ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει όσο πιο σύντομα γίνεται τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην διάθεσή του.

Τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως ο παίκτης δεν θα παίξει στο veteran camp, γεγονός που προστίθεται στα παραπάνω και γεμίζει με αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Πάντως στην παρούσα φάση τίποτα δεν είναι οριστικό.

Η στάση παίκτη και Ολυμπιακού 

Γιώργος Μπαρτζώκας © Intime

Την ίδια στιγμή βέβαια, τόσο η πλευρά του Ολυμπιακού, όσο και αυτή του παίκτη, δεν επιβεβαιώνουν κάτι, θέλοντας να κρατήσουν τα δεδομένα όσο πιο «μυστικά» γίνεται, μέχρι να υπάρχει κάποια πιο «έντονη» εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει τις μηχανές του, ούτως ώστε να μπορέσει να καλύψει το κενό στο «2» και να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν.